Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ο Μινώταυρος πρωταθλητής για 11η φορά στην ιστορία του (12-4-2014)

Άρης Σούδας - Μινώταυρος 1-1
Ντέρμπι τίτλου είχαμε το Σάββατο το απόγευμα στην Σούδα ανάμεσα στον δεύτερο Άρη Σούδας και τον Μινώταυρο.
Η τελευταία αγωνιστική έμελλε να κρίνει τον φετινό πρωταθλητή Χανίων με τον γηπεδούχο Άρη να βρίσκετε στην 2η θέση πριν το παιχνίδι (42β) και την ομάδα μας να βρίσκετε στην πρώτη θέση (44β) και να θέλει 1 βαθμό για να κατακτήσει το 11ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.
Περίπου 1000 άτομα παρακολούθησαν ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στις 2 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Έγινε ένα πολύ δυνατό ίσως και κακό παιχνίδι με τον Μινώταυρο να επιλέγει την ουσία (που ήταν το πρωτάθλημα) και να πηγαίνει το παιχνίδι στην δύναμη και τον Άρη να παρασύρεται και να πέφτει στην παγίδα του Γιάννη Μαρκάκη.
Ο Άρης προηγήθηκε στο 49' μετά από λάθος εκτίμηση του Γκολέμη σε μακρινό σουτ αλλά η απάντηση του Μινώταυρου ήταν άμεση με τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη του Χρήστο Ντακουνάκη να απαντά στο 54΄ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Βασίλη Δημούση.
Κάπου εκεί το παιχνίδι αλλά και το πρωτάθλημα τελείωσε με μόνο αξιοσημείωτο τις 9 κίτρινες κάρτες που δόθηκαν σε παίχτες της ομάδας μας αλλά και την αποβολή (για καθυστέρηση) δευτερόλεπτα πριν την λήξει του αγώνα με 2η κίτρινη-κόκκινη του τερματοφύλακα Γκολέμη.
Για την ιστορία ο Γιάννης Μαρκάκης παρέταξε τον Μινώταυρο με Γκολέμη, Κελαϊδη, Πατεράκη, Σύρμο, Καράκη, Δοντσίδη, Ντακουνάκη, Περαθωράκη(Μπασιαδάκη),Γκούντελο (Καλαϊτζάκη), Περδικάκη (Καλέλλη), Δημούση.