Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Όμιλος τίτλου 15η αγωνιστική (6-4-2013)

Μινώταυρος-Ιωνία 2000 1-0
Νίκη για την ομάδα μας με 1-0 επί της Ιωνίας 2000.
Κάνοντας καλό παιχνίδι παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες ο Μινώταυρος κατάφερε σχετικά εύκολα να νικήσει στο "ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής αναγκάζοντας την Ιωνία 2000 στην πρώτη της ήττα.
Ο Μινώταυρος  προειδοποίησε στο πρώτο ημίχρονο σε 3 φάσεις με κορυφαία στο 32' σε κεφαλιά του Δοντσίδη η μπάλα  βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της Ιωνίας 2000.
Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 0-0.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Μινώταυρος πέτυχε γκολ με τον 16χρονο Σαριδάκη Ανδρέα στο 52' με τον σκόρερ να το πανηγυρίζει έξαλα!!
Μετά το γκολ και μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα μας έχοντας σωστή ταχτική δεν κινδύνεψε καθόλου και αν οι παίχτες μας ήταν πιο προσεχτικοί στις αντεπιθέσεις το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο.
Εντεκάδα "εκτάκτου ανάγκης " παρέταξε ο Γιάννης Μαρκάκης στον σημερινό αγώνα λόγο των πολλών και σημαντικών απουσιών  των Κελαιδή (τιμωρημένος), Περαθωράκη (τραυματίας).



Ο Αρχοντάκης (ήταν άρρωστος όλη την προηγούμενη εβδομάδα) υπερασπίστηκε την εστία του Μινώταυρου και οι Πατεράκη Γ. (35' λ.τ. Βλαμάκης 70΄Πατεράκης Στ.),  Γκούντελο, Βαρδάκη, Καράκη, Δοντσίδη, Καλαιτζάκη, Μιχάκη, Καλέλλη, Ντακουνάκη, Σαριδάκη (75' Χατσόπουλος) έπαιξαν σήμερα για την ομάδα μας. Ο Μαρκάκης είχε σήμερα στην διάθεση του μόνο 16 παίχτες και στον πάγκο έμειναν χωρίς να αγωνιστούν ο Κελαιδάκης και ο Κοκκινάκης