Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Χερσόνησος-Μινώταυρος 1-1

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση και έχοντας σίγουρα περισσότερο πάθος από τα 3 προηγούμενα παιχνίδια, η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη στη Χερσόνησο με την τοπική ομάδα. Ένα αποτέλεσμα που αναμένεται εκτός τον σημαντικό βαθμό, να δώσει και περισσότερη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές μας, μιας και ήρθε απέναντι σε μια ομάδα που πέρισυ έπαιζε στη Football League 2 και έχει στόχους ανόδου φέτος. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας με σωστή τακτική κράτησε μακριά από την εστία του Συροκάκη τους γηπεδούχους, είχε δοκάρι με τον Βακαλουνάκη στο 28΄, αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, σε μια στιγμή αδράνειας ο Τσαγκαράκης κάνοντας λάθος υπολογισμό, έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας μας (αυτογκόλ). Η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει με εξαιρετικό γκολ του Ψαράκη(φωτ.) στο 64΄ και άντεξε στη συνέχεια στην πίεση που λογικά άσκησαν οι γηπεδούχοι μέχρι το τέλος. Μάλιστα στο 74΄ ο Συροκάκης απέκρουσε πέναλτυ του Κίτσα, σε μια λάθος απόφαση του Σταυρουλάκη, καθώς ο Τεπετός ''βούτηξε΄΄ χωρίς να υπάρχει επαφή με τον Πατεράκη. Η ομάδα μας έχασε κλασσική ευκαιρία με τον Καβρουλάκη στο 80΄ να πάρει τη νίκη, καθώς το πλασέ του σε τετ-α-τετ απέκρουσε ο Βασιλακόπουλος, ενώ πλησιάσαμε και σε άλλες περιπτώσεις το γκολ. Από τη διατησία του Σταυρουλάκη, εκτός τη φάση του πέναλτυ, η ομάδα μας έχει ''παράπονα'' και για τον συνεχή καταλογισμό φάουλ, γύρω από την περιοχή μας στο τελευταίο 25λεπτο.
Μινώταυρος: Συροκάκης, Καράκης, Γαλανάκης, Κουνέτας, Πατεράκης, Τσαγκαράκης, Νταγκουνάκης (68΄ Κοκολάκης), Γκούντελος (81΄ Καλαιτζάκης), Βακαλουνάκης, Ψαράκης, Δημούσης (62΄ Καβρουλάκης).
Σημ.:Το Δ.Σ. της ομάδας επιβραβευοντας την καλή εμφάνιση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, παρέθεσε δείπνο στην αποστολή, αμέσως μετά της επιστροφή της, στην ταβέρνα ΄΄Κύπρος΄΄ στις Μουρνιές. Τα μέλη του Δ.Σ (απόντος μόνο του προέδρου Γιώργου Βεργάκη που ήταν κλινήρης), οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα, απόλαυσαν για μια ακόμα φορά τους εξαιρετικούς κρεατομεζέδες του καταστήματος, παρακολουθώντας και το παιχνίδι Άρης-Παναθηναικός, που η αλήθεια είναι πως προκάλεσε μια σχετική διχόνοια και αιτία πειραγμάτων...