Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Οι Παλαίμαχοι το... Super Cap!!!

Δείχνοντας πιο φρέσκοι και με... αστείρευτες δυνάμεις οι Παλαίμαχοι του Μινωταύρου, νίκησαν την 1η  ομάδα, στο φιλικό που έγινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές μας μάλλον γιόρταζαν ακόμα την άνοδο στο περιφερειακό, έτσι οι έμπειροι παλιοί παίκτες του Μινωταύρου το εκμεταλέυτηκαν και πήραν τη νίκη με 3-2. Τα γκολ σημείωσαν για τους Παλαίμαχους οι Μιχάκης, Παπαδοκοκολάκης (πεν.), Γκούντελος Λ. (πεν.), ενώ η Νέοι προσπάθησαν να επανέλθουν και με 2 γκολ των Νικολαίδη, Καλαιτζάκη προς το τέλος, περιόρισαν τη συντριβή. Βέβαια οι Νέοι διαμαρτύρονται έντονα για τα 2 εις βάρος τους πέναλτυ, για τα...αμέτρητα οφσάιντ που υποδείχτηκαν και επειδή οι Παλαίμαχοι αγωνίζονταν με... 14 παίκτες! Στο τέλος στη μονομαχία που ακολούθησε στην ψησταριά και στις μπύρες, είχαμε πάντως ισοπαλία!!! Του αγώνα προηγήθηκαν και ακολούθησαν παιχνίδια των ακαδημιών, ενώ το παρόν έδωσαν οι αθλητικές και πολιτικές αρχές του τόπου και αρκετός κόσμος. Η ομάδα μας φυσικά, περιμένει τη στήριξη όλων των προαναφερομένων τη νέα χρονιά, καθώς είναι πλέον η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί το νομό Χανίων στο Περιφερειακό!
Νέοι: Αρχοντάκης, Καράκης, Βαρδάκης, Πατεράκης Γ., Κουνέτας, Πλατώνης, Νταγκουνάκης, Τόλιας, Βακαλουνάκης, Γκούντελος Β., Δημούσης, Πατεράκης Στ., Μαρινάκης, Τσουρουνάκης, Περδικάκης, Νταουντάκης, Κουφόπουλος, Βασιλείου, Καλαιτζάκης, Παπαδάκης Β., Νικολαίδης.
Παλαίμαχοι: Χριστακόπουλος, Καραγιαννάκης, Ξενάκης Μ., Σκιτζής, Μαυρακάκης, Κελαιδής, Γκούντελος Λ., Μιχάκης, Κασσιμάτης, Λαγγογιάννης, Κοκκινάκης, Σπαθαράκης,  Παπαδοκοκολάκης, Μπιτσάκης, Τοράκης, Ξενάκης Ι., Βέρδος, Σχοινάς, Βαρδαξής.