Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Διπλό οι μάγκες στους Αγ. Αποστόλους .

Όμιλος τίτλου 13η αγωνιστική
                                           Ίνκα-Μινώταυρος 2-2
                          inka minotavros dimousis
Με ιδανικό τρόπο έκλεισε ένα εντυπωσιακό Σάββατο για την ομάδα μας, που ξεκίνησε το πρωί στα Καθιανά με τους προπαίδες να παίρνουν εντυπωσιακό διπλό και πρωτιά στον 2ο όμιλο 4' πριν το τέλος του αγώνα, τους παίδες να συντριβούν την ανίκητη (μέχρι χθες) ομάδα του Ίνκα στους Αγ. Αποστόλους με 1-5 με ρεσιτάλ Ταχίρ και έκλεισε με την ανδρική ομάδα να περνάει από τους Αγ. Αποστόλους με δύο κεφαλιές του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας Βασίλη Δημούση.
   Με δύο γκολ λοιπόν του Βασίλη Δημούση η ομάδα μας πέρασε από τους Αγ. Αποστόλους κερδίζοντας την ομάδα του Ίνκα με 0-2 μένοντας ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης.
Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς μόλις στο 8' ο Καλέλλης βγήκε τετ α τετ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και ο Δημούσης παίρνοντας το "ριπάουντ" με κεφαλιά έκανε το 0-1.  
Μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 στο 32' ο Ντακουνάκης βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκοψε την μπάλα για τον Δημούση που πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά τον δικτύων του Ίνκα.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου 48' ο Περαθωράκης εκτέλεσε κόρνερ ο Κυτράκης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει την γραμμή πριν αποκρούσει ο τερματοφύλακας αλλά διαιτητής και επόπτης είπαν παίζετε.. Στης Διαμαρτυρίες αποβλήθηκε από τον πάγκο ο προπονητής της ομάδας μας Μαρκάκης Γιάννης.
Χαμένο πέναλτι για το Ίνκα στο 70' με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.
Και αφού δεν έγινε το 1-1 ο Βασίλης Δημούσης πήρε από την ομάδα στις πλάτες του στο 76΄σε σέντρα του Στρατουδάκη με εντυπωσιακή κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-2 κλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα μας.
Καλή η διαιτησία του Τσαγκαράκη με την ομάδα μας να διαμαρτύρεται στον επόπτη Καντανολέων για την φάση του 48' ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή.
Μινώταυρος: (Γιάννης Μαρκάκης) Αρχοντάκης, Γκούντελος (55' Καράκης), Κελαϊδής,
Σεληνιωτάκης, Βαρδάκης, Κυτράκης, Στρατουδάκης, Περαθωράκης (80' Σύρμος), Καλέλλης (70΄Μυριδάκης), Ντακουνάκης, Δημούσης.