Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

2η αγωνιστική 2ος όμιλος (5-10-2013)

 Μινώταυρος-Πανακρωτηριακός 4-0
Αγχωμένος στο πρώτο ημίχρονο ο Μινώταυρος πολύ καλύτερος στο δεύτερο (μετά το 1-0), δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" με "καρέ" του Ντακουνάκη στο 2ο ημίχρονο.
Η ομάδα μας δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση από το Ακρωτήρι, είχε τις φάσεις για γκολ -δυο φορές η μπάλα απομακρύνθηκε στην γραμμή από την άμυνα του Πανακρωτηριακού- στο πρώτο ημίχρονο αλλά το άγχος μετά την ήττα από την Σπάθα ήταν εμφανές.
Στο 2ο ημίχρονο (50') ο Ντακουνάκης έβαλε τον Μινώταυρο μπροστά στο σκορ με 1-0 και 10' αργότερα στο 60΄ ο ίδιος έκανε το 2-0 λύνοντας τα πόδια των συμπαικτών του που άρχισαν να δείχνουν δείγματα του ταλέντου τους. 
Ο επίλογος με 2 ακόμα τέρματα του Ντακουνάκη στο 85' μετά από ασίστ του Καλέλλη και στο 93' (ριμπάουντ μετά από σουτ του Καλέλλη και απόκρουση του τερματοφύλακα).
Ο Γιάννης Μαρκάκης παρέταξε τον Μινώταυρο με Αρχοντάκη Γκούντελο, Σύρμο, Πατεράκη, Μπασιαδάκη (60' Μαρκάκης) , Δοντσίδη, Ντακουνάκη, Περαθωράκη, Παπαδάκη (45΄Καλαϊτζάκης), Περδικάκη (70΄Καλέλλης), Δημούση