Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Φιλικός αγώνας (17-08-2013)

Πανακρωτηριακός-Μινώταυρος 3-4

Χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά σαφώς ανώτερη η ομάδα μας επικράτησε σήμερα το απόγευμα στα Καθιανά του Πανακρωτηριακού με σκορ 3-4 στο πρώτο "τεστ" για φέτος.
Ο Πανακ/κός κατάφερε να αιφνιδιάσει κάνοντας το 1-0 αλλά γρήγορα ο Μινώταυρος ισοφάρισε σε 1-1 με τον Περαθωράκη και προηγήθηκε 2-1 με τον Περδικάκη (ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στην φάση του γκολ και αντικαταστάθηκε από τον Ντακουνάκη).
Το Ακρωτήρι κατάφερε να ισοφαρίσει από το πουθενά σε 2-2 μετά από λάθος (κατάχρηση τρίπλας) της άμυνα και ο Ντακουνάκης 2 λεπτά πριν την ανάπαυλα έκανε το 3-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές τον δύο προπονητών είχαν σαν αποτέλεσμα να "πέσει" ο ρυθμός του αγώνα. Τα δυο γκολ προήλθαν από λάθη της άμυνας με το ακρωτήρι να ισοφαρίζει σε 3-3 και ο Μανουσάκης να κλέβει την μπάλα από τον τερματοφύλακα και να κάνει το τελικό 3-4.
Στο πρώτο ημίχρονο ανα μικρά διαστήματα η ομάδα του Γιάννη Μαρκάκη έκρυψε την μπάλα παίζοντας γρήγορα στο κέντρο με τους Δοντσίδη Περαθωράκη Περδικάκη να κρύβουν την μπάλα και να εκμεταλλεύονται τις "κούρσες" του Γκούντελου που ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια.
Στο δεύτερο οι "μικροί" μπήκαν αγχωμένα και άρχισαν να ανεβαίνουν και να πατάνε καλά μετά το 25΄.
Δύο δοκάρια για την ομάδα μας με Γκούντελο και Ντακουνάκη και ένα για το Ακρωτήρι.
Ο Μινώταυρος αγωνίστηκε με τον Νταουντάκη στο τέρμα!! (κανείς από τους 3 τερματοφύλακες δεν ήταν διαθέσιμος στον σημερινά αγώνα).
Α΄ημίχρονο: Νταουντάκης, Συρμος, Κελαϊδής, Μαρκάκης, Γκούντελος, Δοντσίδης, Καλαϊτζάκης, Περαθωράκης, Περδικάκης (35΄Ντακουνάκης), Παπαδάκης, Δημούσης.
Β΄ημίχρονο: Νταουντάκης, Μαρκάκης (60΄ Κατσανεβάκης),Πατεράκης Σ., Δοντσίδης, Γκούντελος (60΄ Στυλιανουδάκης), Ντακουνάκης, Μπασιαδάκης, Τρουλινός, Κουνάκης, Σαριδάκης, Μανουσάκης.