Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Μικροί-μεγάλοι στη σέντρα και ...αυλαία για το 2010!!!

Πραγματοποιώντας φιλικό παιχνίδι με τη 2η ομάδα, έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το 2010 η ομάδα μας. Στο παιχνίδι που είχε διάρκεια 70΄, συναντήθηκε το παρόν και το μέλλον του Μινωταύρου και έγινε στα πλάισια της  προσπάθειας που γίνεται για την αναβάθμιση των ακαδημιών  και της φιλοσοφίας της Διοίκησης, που ειδικά φέτος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην οργάνωση και την σωστή λειτουργία τους. Ήταν ουσιαστικά ένα ''κίνητρο'' για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και παράλληλα έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές της 1ης ομάδας, όπως οι Καλαιτζάκης, Πατεράκης, εκτός των προπονήσεων να πάρουν και αγωνιστικό ρυθμό  στην διαδικασία επανένταξής τους. Η χρονιά έκλεισε λοιπόν, με ευχές, όμορφες ποδοσφαιρικές εικόνες και αισιοδοξία για το μέλλον του Μινωταύρου!

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Τραυματισμός του Βακαλουνάκη!

Άτυχος στάθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας ο Νίκος Βακαλουνάκης, καθώς τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά (κάταγμα στο μετατάρσιο) και θα απουσιάσει από τα γήπεδα, πάνω από 2 μήνες! Ο τραυματισμός του αποτελεί σίγουρα ένα μεγάλο πρόβλημα, τόσο για τον ίδιο και τη δουλειά του, όσο και  για την ομάδα, σε μια περίοδο που αρχίζουν οι σημαντικοί αγώνες για το πρωτάθλημα και το κύπελο. Ευχή μας να επιστρέψει γρήγορα και σιδερένιος!!!!

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Φιλική ήττα στην Επισκοπή....

Καλές εντυπώσεις παρά το τελικό 6-2 υπέρ της Επισκοπής άφησε η ομάδα μας, απέναντι στην πρωτοπόρο του περιφερειακού. Το σκορ είναι μάλλον βαρύ σε σχέση με την εικόνα του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα μας έχασε 2 πέναλτυ (Βακαλουνάκης-Κοτζαμάνογλου) και είχε δοκάρι με το Βακαλουνάκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι που ήταν αρκετά δυνατό και είχε ρυθμό  σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, η ομάδα μας είχε ένα πολύ καλό 1ο ημίχρονο (2-1), ωστόσο αν και προσπάθησε πολύ στο 2ο, προδώθηκε από αμυντικά λάθη -δέχθηκε  γκολ που εύκολα μπορούσε να αποφύγει- και την έλλειψη λύσεων, καθώς απουσίαζαν αρκετοί ποδοσφαιριστές όπως οι Μαργαρώνης, Πατεράκης, Δημούσης, Καλαιτζάκης, Τόλιας κ.α. . Πάντως χρόνο πήραν για άλλη μια φορά και οι 15χρονοι Νταουντάκης, Κοκοτσάκης. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Σπυριδάκη στον αγκώνα στο 28΄, που ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός. Τα γκολ πέτυχαν οι Βακαλουνάκης, Μιχάκης.

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη σε χαμηλούς ρυθμούς....

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στην 1η φάση η ομάδα μας, επικρατώντας στο Κολυμπάρι με 3-0 της Θύελλας Κ., τερματίζοντας εύκολα στην 1η θέση του ομίλου.
Χαρακτηριστικά στοιχεία του αγώνα ήταν:
1. Το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 8 μικροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα μας.
2. Η πρώτη εμφάνιση των Κουφόπουλου, Πατεράκη Στ, αλλά και του 15χρονου τερματοφύλακα Κοκοτσάκη (φωτ.), που αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.
3. Τα 3 γρήγορα γκολ  στο διάστημα 13΄-25΄ που τέλειωσαν νωρίς-νωρίς το παιχνίδι. Τα γκολ πέτυχαν οι Βακαλουνάκης 13΄-18΄ και Γκούντελος 25΄. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μαρινάκη.
Μινώταυρος: Κοκοτσάκης, Σαρίδης, Βαρδάκης, Μαρινάκης, Κουνέτας, Νταγκουνάκης, Κοτζαμάνογλου ( 80΄Πατεράκης Στ.), Περδικάκης, Βακαλουνάκης (75΄Νταουντάκης), Γκούντελος, Μιχάκης (60΄Κουφόπουλος).
Απολογιστικά η ομάδα μας συγκέντρωσε σε αυτή την σειρά αγώνων 20 βαθμούς (6ν.-2 ισ.-1 ητ.), με τέρματα 25-9  και χρησιμοποίησε συνολικά 23 ποδοσφαιριστές.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Φιλικό με Επισκοπή

Φιλικό παιχνίδι με την πρωτοπόρο ομάδα του περιφερειακού Επισκοπή, θα δώσει η ομάδα μας την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα γίνει στο πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο της Επισκοπής και θα ξεκινήσει στις 18.00.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Χορεύοντας στο χιόνι....

Η εύκολη επικράτηση για την ομάδα μας με 6-0 απέναντι στα Κεραμειά, σφράγισε την είσοδο στον όμιλο τίτλου και την επιστροφή στην 1η θέση του ομίλου, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Οι ποδοσφαιριστές μας ...χόρευαν κυριολεκτικά στο χιόνι (φωτ.) στο πρώτο ημίχρονο, όπου το τεραίν αντί για πράσινο ήταν άσπρο! Τα γκολ πέτυχαν οι Νταγκουνάκης με χατ-τρικ  2΄, 35΄, 64΄, Δημούσης 49΄, Βασιλείου 65΄ ενώ το τελικό σκορ γράφηκε με αυτογκόλ αμυντικού σε σέντρα του Βασιλείου στο 74΄ και αμέσως ο διατητής Μπουλέρος σφύριξε τη λήξη 15΄πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου, προφανώς λόγω κρύου! Αξιοσημείωτο το γεγονός πως 3 γκολ προήλθαν από προσπάθειες και ασίστ του Περδικάκη.
Μινώταυρος: Σπυριδάκης, Καράκης (60΄Γκούντελος), Βαρδάκης, Μαργαρώνης (46΄Κοτζαμάνογλου), Σαρίδης, Πλατώνης, Νταγκουνάκης (66΄Νταουντάκης), Περδικάκης, Βακαλουνάκης, Βασιλείου, Δημούσης.
Δείτε τα γκολ εδώ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ισοπαλία 2-2 με Κορωνίδα

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η ομάδα μας με την Κορωνίδα στο Ν.Χωριό. Ένα σκορ σίγουρα πλασματικό με βάση τις ευκαιρίες και την προσπάθεια στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η ομάδα μας κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο 38΄με τον Κοτζαμάνογλου αλλά δεχθήκαμε εύκολα 2 τέρματα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, από αμυντικά λάθη, ενώ μείναμε και με 10 παίκτες από την αποβολή του Μαρινάκη. Ωστόσο, από το 70΄  η υπεροχή μας ήταν καταιγιστική, ισοφαρίσαμε με τον Βακαλουνάκη στο 78΄και αν και με 10 ποδοσφαιριστές, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για τη νίκη. Με πολλά λάθη σε βάρος του Μινώταυρου, η διατησία του Ανεζάκη και του βοηθού του Χάμπα, ενώ η Τουλουπάκη ήταν άριστη.
Μινώταυρος: Αρχοντάκης, Σαρίδης (60 Καράκης), Βαρδάκης, Μαργαρώνης, Μαρινάκης, Πλατώνης, Νταγκουνάκης, Περδικάκης (60΄ Βασιλείου), Δημούσης, Κοτζαμάνογλου ( 60΄ Βακαλουνάκης), Μιχάκης.