Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ο Στέλιος Κουκουδάκης στο τιμόνι του Μινώταυρου.


Ο Στέλιος Κουκουδάκης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Μαρκάκη στο τιμόνι του Μινώταυρου. Άμεσος συνεργάτης του στην Α' ομάδα θα είναι ο γυμναστής Στέλιος Παντελιδάκης.

Η ανακοίνωση της ομάδας μας:

 Ο ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας  με τον  διπλωματούχο προπονητή κάτοχο του διπλώματος UEFA B’ κ. ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ  ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της Α΄ ομάδας, καθώς  και με  τον γυμναστή απόφοιτο ΤΕΦΑΑ  κΣΤΕΛΙΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ  ο οποίος αναλαμβάνει γυμναστής της  της  Α΄ ομάδας θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του κ. Κουκουδάκητους οποίους καλωσορίζει στην οικογένεια του Μινωταύρου. 

Συγχαρητήρια στις ομάδες του Νομού μας.

Ο ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ συγχαίρει το φίλο σωματείο «ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ» για την άνοδό του στην football league 2 και του εύχεται καλή επιτυχία, συγχαίρει  επίσης τις επίσης φίλες ομάδες ΠΑΕ,ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ για την επιτυχημένη παρουσία τους στις εθνικές κατηγορίες. 

Γιάννη σ' ευχαριστούμε


  Το Δ.Σ του ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ  ανακοινώνει την κοινή συναινέσει απόφαση για   ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή και  κυρίως φίλο ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ, τον οποίο ευχαριστεί για την 5ετή επιτυχημένη παρουσία του στον σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητική και επαγγελματικής  του σταδιοδρομίας. Η  πόρτα του ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ θα είναι πάντα  ανοιχτή για τον ΓΙΑΝΝΗ. 

ΔΗΛΩΣΗ  Γιάννη Μαρκάκη 
<<Μετά από 5 χρόνια κλείνει ένας πετυχημένος κύκλος συνεργασίας  με τον ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ στον οποίο κατακτήσαμε τίτλους και διατηρήσαμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Η αλλαγή και ανανέωση είναι απαραίτητη τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο,  το  Δ.Σ και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε τα πέντε αυτά χρόνια,   για την άριστη συνεργασία  και εύχομαι  καλή επιτυχία στην ομάδα  για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.>>

Νέο Δ.Σ. στον Μινώταυρο.

Ανανεωμένο και διευρυμένο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας όπως αυτό προέκυψε από της πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν την Τετάρτη 18 Μαΐου.

  • Πρόεδρος                     Βεργάκης Γεώργιος
  • Αντιπρόεδρος               Κοτσάκης Γεώργιος
  • Γενικός Γραμματέας     Παπαδάκης Γεώργιος
  • Ταμίας                          Φιωτάκης Κωνσταντίνος
  • Γεν. Αρχηγός                Σπυριδάκης Ιωάννης
  • Ειδ. Γραμματέας           Χατζιγιαννέλης Άγγελος
  • Β' Ταμίας                      Μωραϊτάκης Σωτήριος 
  • Έφορος Εγκαταστάσεων Κογιαννάκης Εμμανουήλ
  • Υπεύθυνος Ακαδημιών   Αγγελάκης Γεώργιος
  • Β' Γεν. Αρχηγός             Φραγγεδάκης Κανάκης
  • Έφορος. Ακαδημιών     Αθουσάκης Γεώργιος
  • Έφορος Υλικού             Πατήρ Βασίλειος Κανδανολέων
Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί τα απελθόντα μέλη κυρίους Ζαχαράκη Μάρκο και Τοράκη Κωνσταντίνο για την έως τώρα προσφορά τους στο σωματείο μας και κυρίως τον ιστορικό παράγοντα κύριο Ελευθέριο Πατακάκη ο οποίος μετά από 64 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στον σύλλογο αποχώρισε σε κλήμα συγκίνησης. Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του ειδική εκδήλωση στο εγγύς μέλλον.