Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

6ος όμιλος 2η αγωνιστική Μινώταυρος-Κορωνίδα

Μινώταυρος-Κορωνίδα 5-0
Εύκολη νίκη για τους πρωταθλητές που "έπιασαν κορυφή" στον 6ο όμιλο του κυπέλλου Χανίων.
Αν και με 10 παίχτες από το 30΄ (δίκαιη αποβολή του Πατεράκη με 2η κίτρινη) ο Μινώταυρος δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Κορωνίδα.
Το σκορ άνοιξε ο Δημούσης στο 18΄ (1-0) που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 53΄ ο Δημούσης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και του Μινώταυρου ενώ στο 65΄ ο νεαρός Σαριδάκης που μόλις είχε περάσει στον αγώνα έκανε το 3-0.
Το 4-0 στο 70΄από τον Βαρδάκη και το τελικό 5-0 για τους πρωταθλητές διαμόρφωσε με το 2ο προσωπικό του τέρμα ο Σαριδάκης στο 82΄.
Μινώταυρος: (Γιάννης Μαρκάκης). Αρχοντάκης, Πατεράκης, Σύρμος, Χατζόπουλος, Βαρδάκης, Ντακουνάκης, Σταγάκης (46΄Στρατουδάκης), Κιτράκης, Τρουλινός (46΄Γκούντελος), Καλαϊτζάκης (62΄Σαριδάκης), Δημούσης.

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

6ος όμιλος 1η αγωνιστική Κρητικός Αστέρας-Μινώταυρος

Κρητικός Αστέρας-Μινώταυρος 2-2

Ισόπαλο 2-2 (ημίχρονο 0-2) έληξε το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας για το κύπελλο Χανίων.
Διπρόσωπος ο Μινώταυρος σήμερα.
Με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας προηγήθηκε 0-2 με γκολ του Καλαϊτζάκη στο 10΄και του Δημούση στο 40΄ ενώ έχασε και πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με κορυφαία το δοκάρι του Δημούση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μινώταυρος παρουσιάστηκε αγνώριστος επιτρέποντας στον Κρητικό Αστέρα να μειώσει αρχικά σε 1-2 στο 56΄μετά από λάθος του Ντακουνάκη και να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 με αυτογκόλ του Πατεράκη στο 90΄.

Μινώταυρος: Αρχοντάκης, Πατεράκης, Κελαϊδής (46΄Σύρμος), Βαρδάκης, Γκούντελος, Ντακουνάκης, Στυλιανουδάκης, Κουνάκης (46΄Τρουλινός), Γιαννακίδης (46΄ Μανουσάκης), Καλαϊτζάκης, Δημούσης. 

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Μινώταυρος-Ασπίδα μέσα από "κλικ"
















προγραμμα κυπέλλου 6ος όμιλος

6ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
ΚΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ 24-8-2014 ΚΥΡΙΑΚΗ 17.00  Μ. ΕΛΙΑΣ
ΚΟΡΩΝΙΣ-ΔΑΑΟΧ 24-8-2014 ΚΥΡΙΑΚΗ 17.00 ΒΑΜΟΥ

2η αγωνιστική
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΙΣ (γηπ:ΜΟΥΡΝΙΩΝ)
Δ.Α.Α.Ο.Χ. - ΚΡΗΤ. ΑΣΤΗΡ (γηπ:ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ)

3η αγωνιστική
ΚΟΡΩΝΙΣ - ΚΡΗΤ. ΑΣΤΗΡ (γηπ:ΒΑΜΟΥ)
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ - Δ.Α.Α.Ο.Χ. (γηπ:ΜΟΥΡΝΙΩΝ)

4η αγωνιστική
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ - ΚΡΗΤ. ΑΣΤΗΡ (γηπ:ΜΟΥΡΝΙΩΝ)
Δ.Α.Α.Ο.Χ. - ΚΟΡΩΝΙΣ (γηπ:ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ)

5η αγωνιστική
ΚΟΡΩΝΙΣ - ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (γηπ:ΒΑΜΟΥ)
ΚΡΗΤ. ΑΣΤΗΡ - Δ.Α.Α.Ο.Χ. (γηπ:ΜΟΝΑΧΗΣ ΕΛΙΑΣ)

6η αγωνιστική
ΚΡΗΤ. ΑΣΤΗΡ - ΚΟΡΩΝΙΣ (γηπ:ΜΟΝΑΧΗΣ ΕΛΙΑΣ)

Δ.Α.Α.Ο.Χ. - ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (γηπ:ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ)

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Πρώτο δείγμα θετικό για τους πρωταθλητές.

Φιλικό αγώνα είχαμε σήμερα το απόγευμα στις Μουρνιές μεταξύ του Μινώταυρου και της Ασπίδας.
Αγγλικό σκορ 6-5 (ημίχρονο 1-2) με τον Γιάννη Μαρκάκη να χρησιμοποιεί και τους 23 παίχτες που είχε στην διάθεση του.
Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι Κελαϊδάκης, Λυμογιάννης, Κελαϊδής, Σύρμος, Βαρδάκης, Σταγάκης, Περαθωράκης, Γιαννακίδης, Κουνάκης, Τρουλινός και Δημούσης.
Στο 2ο ημίχρονο: Αρχοντάκης, Πατεράκης, Γκούντελος, Καράκης, Χατσόπουλος, Στυλιανουδάκης, Ντακουνάκης, Ξυράκης, Κυτράκης, Καλαϊτζάκης και Μανουσάκης. Τα τελευταία 15' στην θέση του Ξυράκη αγωνίστικε ένας ακόμα παίχτης που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ομάδας.
Τα γκολ για τον Μινώταυρο: Δημούσης 1-1, Ντακουνάκης 2-2, Πατεράκης 3-2, Μανουσάκης 4-3, Καλαϊτζάκης 5-4, Ντακουνάκης 6-5. 

Στον 6ο όμιλο του κυπέλλου ο Μινώταυρος.


Σήμερα το βράδυ στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του κυπέλλου Χανίων.
Ο Μινώταυρος κληρώθηκε στον 6ο όμιλο με αντιπάλους τον Κρητικό Αστέρα, Κορωνίδα και ΔΑΑΟΧ.
Η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Αυγούστου με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας (Μοναχή Ελιά) την ομάδα του Κρητικού Αστέρα, ενώ στην συνέχεια θα δώσει 3 εντός έδρας αγώνες με Κορωνίδα, ΔΑΑΟΧ και Κρητικό Αστέρα.

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Φιλικά από εβδομάδα.

Δύο φιλικά προετοιμασίας έχει "κλείσει" ο Γιάννης Μαρκάκης την ερχόμενη εβδομάδα.
Την Δευτέρα 18 Αυγούστου 6:00 το απόγευμα ο Μινώταυρος θα αντιμετωπίσει την Ασπίδα ενώ την Τετάρτη 20 Αυγούστου θα δώσει φιλικό με τον Άρη Σούδας.



Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Η "πρώτη" των πρωταθλητών μέσα από "κλικ"




























Συγχαρητήρια ανακοίνωση και μεταγραφές.


Το Δ.Σ του Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ συγχαίρει τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων κ. Γιώργο Βούρβαχη για την εκλογή του στην θέση του Αναπληρωτή Προέδρου της Ε.Π.Ο και του εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Το Δ.Σ του Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΡΔΑΚΗ. Ο Μιχάλης, ένα πραγματικά δικό μας παιδί, επιστρέφει μετά από απουσία ενός χρόνου στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια στην οποία και ανήκει. Του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση κάθε στόχου. Μιχάλη καλωσόρισες στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!

Το Δ.Σ του Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ συνεχίζοντας να επενδύει σε νέους και ταλαντούχους Χανιώτες ποδοσφαιριστές ανακοινώνει: α)την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ, ο οποίος αγωνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ και πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΝΩΛΙΟΠΟΥΛΟΥ. β)την έναρξη της συνεργασίας με τον 20 χρονο ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΓΑΚΗ, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ενώ την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνιστική με τα χρώματα του Α.Ο ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
Καλωσορίζουμε στην ομάδα και την οικογένεια μας τους δύο ως άνω ποδοσφαιριστές και τους ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων τους!