Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Παραμένει ο Γιάννης Μαρκάκης στο τιμόνι του Μινώταυρου.

Με συνοπτικές διαδικασίες έγινε χθες το βράδυ στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου η ανανέωση της συνεργασίας του Μινώταυρου με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Μαρκάκη.
Ο πολύπειρος προπονητής που οδήγησε πέρσι τον Μινώταυρο στην κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος στην ιστορία του και το Δ.Σ. του Μινώταυρου μέσα σε πολύ καλό κλίμα συμφώνησαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους για ακόμα ένα χρόνο.
Ο Γιάννης Μαρκάκης παρέδωσε στον πρόεδρο έκθεση αξιολόγησης του περυσινού ρόστερ της ομάδας  και λίστα με μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση της ομάδας.
Παράλληλα έγιναν και οι πρώτες διερευνιτικές επαφές με μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.



Συνεχίζουμε με Πρόεδρο τον Γιώργο Βεργάκη. Επιστροφή του Μάρκου Ζαχαράκη στο Δ.Σ. στην θέση του αντιπροέδρου ενώ νέο πρόσωπο στο Δ.Σ. ο Τοράκης Κωνσταντίνος.




Πρόεδρος:         Βεργάκης Γεώργιος
Αντ/πρόεδρος:  Ζαχαράκης Μάρκος
Γ. Γραμματέας: Παπαδάκης Γεώργιος
Ε. Γραμματέας: Πατακάκης Ελευθέριος
Ταμίας:              Φιωτάκης Κωνσταντίνος
Β. Ταμίας:          Αγγελάκης Γεώργιος
Γεν. Αρχηγός:    Φραγκιαδάκης Κανάκης 
Δημ. Σχέσεων:   Κοτσάκης Γεώργιος
Έφορος:             Τοράκης Κωνσταντίνος

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Συλλυπητήρια ανακοίνωση.



Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Μινώταυρος Μουρνιών και Νέοι Μινώταυρου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον αντιπρόεδρο Α΄ της Ε.Π.Σ. Χανίων  Δημήτρη Λυκάκη και στην οικογένεια του για την απώλεια της μητέρας του, Σοφίας.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήρια ανακοίνωση.


Το Δ.Σ. οι προπονητές, οι γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας μας συγχαίρουν και ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του Α.Ο.Άρης Ρεθύμνου και τον υπεύθυνο Παντελή Χατσιδάκη για την διεξαγωγή του τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου και για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην ομάδα μας. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε.   

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Γιώργος Βεργάκης: Νοιώθω περηφάνια γι΄αυτά τα παιδιά


Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μεγάλη στενοχώρια για την απώλεια της ανόδου στη Γ΄ Εθνική, γιατί πραγματικά χάθηκε μια μεγάλη και ιστορική ευκαιρία για το σωματείο, να ανέβει κατηγορία και επίπεδο κάτι που το επιθυμούσαμε όλοι μας διακαώς, και νομίζω ότι τα παιδιά το απέδειξαν. Και η απογοήτευση είναι ακόμα μεγαλύτερη για τον τρόπο που χάθηκε η άνοδος στον τελευταίο αγώνα στην Ιεράπετρα. Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία της Αναγέννησης θεωρώ ότι καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξε η διαιτησία του Ευαγγέλου ο οποίος με τα προκλητικά μεροληπτικά υπέρ της Αναγέννησης σφυρίγματά του βοήθησε ιδιαίτερα την γηπεδούχο ομάδα ιδίως στο α΄ μέρος. Αντί άλλων σχολίων σας παραπέμπω στο βίντεο του ρεπορτάζ του αγώνα. Επίσης καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η έλλειψη τύχης που είχαμε στον αγώνα αυτό.
Όμως δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στην απογοήτευση. Εμείς σαν διοίκηση αλλά και εγώ προσωπικά είμαστε υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά τα οποία πραγματικά όλη τη χρονιά αλλά ιδίως στους αγώνες των μπαράζ υπερέβαλαν εαυτούς και έφτασαν την ομάδα Δευτεραθλήτρια Κρήτης. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και θα πρέπει να αποτελεί η προσπάθεια τους παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Όταν ξεκίνησαν τα μπαράζ όλοι μας θεωρούσαν αουτσάιντερ για να μην πω "πτωχό συγγενή". Όμως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές με την προσπάθεια τους και τον μόχθο τους μέσα στο γήπεδο και μόνο, και με την δική μας αρωγή σαν διοίκηση κατάφεραν να "διαψεύσουν τις Κασάνδρες" και να διεκδικήσουν μέχρι τελευταίας αγωνιστικής την πολυπόθητη άνοδο, αποδεικνύοντας κατά την γνώμη μου ότι είναι η καλύτερη ομάδα από τις τέσσερις. Μία κακή ή άτυχη εμφάνιση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αμαυρώσει ή να μηδενίσει την τιτάνια και σπουδαία πορεία των ποδοσφαιριστών καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά κυρίως καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων μπαράζ .

Συνεπώς όλοι εμείς στην οικογένεια του Μινώταυρου μόνο περηφάνια και τιμή νοιώθουμε για τα παιδιά αυτά, τα οποία αξίζουν το θαυμασμό και τα συγχαρητήρια όλων μας!  

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση Δ.Σ. Μινώταυρου Μουρνιών


Το Δ.Σ. του Α.Ο.Μινώταυρος Μουρνιών με αφορμή το πέρας της διαδικασίας των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία ευχαριστεί της ομάδες Άρη Ρεθύμνου, Αναγέννηση Ιεράπετρας, Α.Ο.Ζαρός για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην ομάδα μας.
Συγχαίρει την Αναγέννηση Ιεράπετρας για την άνοδο και της εύχεται καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. 

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Φώτο από το ταξίδι στην Ιεράπετρα










































Στο τοπικό για μία ακόμα χρονιά.

Αναγέννηση Ιεράπετρας-Μινώταυρος 4-0

Βαριά ήττα-αποκλεισμό γνώρισε η ομάδα μας από την Αναγέννηση στην Ιεράπετρα με σκορ 4-0.
Η Αναγέννηση πήρε την άνοδο για την Γ' Εθνική Κατηγορία δίκαια αλλά αφού πρώτα χρειάστηκε για 45'  την βοήθεια του "αξιολογημένου- λόγο της κρισιμότητας του αγώνα- διαιτητικού τρίο" αλλά και της τύχης.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τον Μινώταυρο να ξεκινά δυνατά προσπαθώντας να πάρει κεφάλι στο σκορ. Οι παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη έχοντας την συντριπτική κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα της Αναγέννησης η οποία χρειάστηκε την βοήθεια του "αξιολογημένου Διαιτητή" στο 12' για να προηγηθεί με ένα "πέναλτι-φάντασμα, στο 15' λανθασμένη υπόδειξη για οφσάιντ στον Περδικάκη, στο 18' σε ανατροπή του Περδικάκη μέσα στην περιοχή αλλά και την βοήθεια της τύχης στο 21' όταν ο Περδικάκης εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση των αμυντικών και του τερματοφύλακα και με τακουνάκι έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην γραμμή του τέρματος με τον Δημούση να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, και στο 44΄ με τον Πατεράκη από το ύψος της μικρής περιοχής να σουτάρει άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να πιέσει αλλά η Αναγέννηση εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα αλλά και την ποδοσφαιρική ευφυΐα του Κωστα Δεδελετάκη κατάφερε στην κόντρα να πετύχει ακόμα ένα γρήγορο γκολ κάνοντας το 2-0 και στην ουσία τελειώνοντας την υπόθεση πρόκρισης.
Άλλη εικόνα για τον Μινώταυρο στο δεύτερο ημίχρονο που προσπαθούσε λανθασμένα με βαθιές μπαλιές και με κόντρα τον αέρα (είχε πολύ δυνατό αέρα στο δεύτερο ημίχρονο) να τροφοδοτήσει τους Δημούση και Περδικάκη χωρίς να καταφέρει να απειλήσει αντίθετα η Αναγέννηση εκμεταλλευόμενη τον δυνατό αέρα απείλησε ακόμα και σε βολέ του τερματοφύλακα
Η ομάδα ήταν κομμένη στα δύο με τους παίχτες της Ιεράπετρας να έχουν πάρει το κέντρο κερδίζοντας της δεύτερες μπαλιές και δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Γκολέμη.
 Αρνητικός πρωταγωνιστής και στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαιτητής που δεν απέβαλε τον Γκολέμη με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 49΄ (προσπαθώντας να διορθώσει τα λάθη του στο πρώτο μέρος) και δεν έδωσε από ένα πέναλτι στις δύο ομάδες σε ανατροπή στον Ντακουνάκη στο 82' και σε χέρι του Δοντσίδη στην επόμενη φάση.
Μινώταυρος: (Γιάννης Μαρκάκης) Γκολέμης, Πατεράκης, Σύρμος (Καλέλλης), Κακλατζής, Μαρκάκης Ν, Δοντσίδης, Ντακουνάκης, Περαθωράκης (Μιχάκης), Καλαϊτζάκης (Μπασιαδάκης), Περδικάκης, Δημούσης.



Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήρια ανακοίνωση


Μικρό Εφετείο
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Μινώταυρος Μουρνιών ευχαριστούν θερμά το καφέ-μεζεδοπωλείο "Μικρό Εφετείο" και τον ιδιοκτήτη του Γιώργο Κουργιαντάκη για την προσφορά γεύματος στην ομάδα μας.

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Συλλυπητήρια ανακοίνωση



Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Μινώταυρος και Νέοι Μινώταυρου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους, και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Δ.Α.ΑΟΧ για τον άδικο και απρόσμενο χαμό του τερματοφύλακα Μιχάλη Φουντουλάκη
Ο Θεός να τον αναπαύσει...

Πρώτη ήττα στα μπαράζ και πήρε φωτιά ο όμιλος!

Άρης Ρεθύμνου-Μινώταυρος 2-0


Πολύ μέτρια εμφάνιση από την ομάδα μας που στο κρισιμότερο ίσως παιχνίδι για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον Άρη Ρεθύμνου.
Ανύπαρκτος επιθετικά αλλά και σε πολύ κακή μέρα τα χαφ του Μινώταυρου με μόνους διακριθέντες από το σημερινό "ναυάγιο" το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Ο Άρης Ρεθύμνου πέτυχε δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στο 50΄ και στο 65΄ νικώντας δίκαια 2-0.
Ο Μινώταυρος θα έχει άλλη μία ευκαιρία να πάρει την πολυπόθητη άνοδο την ερχόμενη Τετάρτη στην Ιεράπετρα κόντρα στον ¨κακό του δαίμονα" και κόντρα στην παράδοση. Με νίκη τερματίζει πρώτος ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα περιμένει να μάθει και το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού Ζαρός-Άρης Ρεθύμνου.
Μινώταυρος: (Μαρκάκης Γιάννης)Γκολέμης, Γκούντελος, Πατεράκης, Δοντσίδης (72' Σύρμος), Περδικάκης, Περαθωράκης,  Δημούσης,  Καλαϊτζάκης (60΄Μπασιαδάκης), Καγκλατζής (67' Μαρκάκης), Κελαϊδής, Νταγκουνάκης.

 Η Βαθμολογία μετά από 5 αγωνιστικές:

 1. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ                       8  (6-5)
 2. ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ    7  (7-7)
 -.  ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ                7  (5-5)
4. ΖΑΡΟΣ                                 4  (8-9)
επόμενη αγωνιστική:Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014
Αναγέννηση Ιεράπετρας-Μινώταυρος
Ζαρός-Άρης Ρεθύμνου