Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Όμιλος τίτλου 11η αγωνιστική (22-2-2014)

ΔΑΑΟΧ-Μινώταυρος 1-2

11η νίκη για τον Μινώταυρο σε 11 αγώνες στον όμιλο τίτλου στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για την κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος της.
Δυνατά μπήκαν οι παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο...11' με τον Περδικάκη μετά από πάσα του Ντακουνάκη.
Ο ΔΑΑΟΧ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 20' μετά από λάθος της άμυνας σε 1-1 (σκορ ημιχρόνου)
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα μας που έψαξε το 2ο γκολ από την αρχή, χάνοντας την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.
Τελικά το γκολ ήρθε στο 59' από τον Κελαϊδή μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλαϊτζάκη.
Ο Γιάννης Μαρκάκης παρέταξε τον Μινώταυρο με:
Αρχοντάκης, Κελαϊδάκης (65' Μιχάκης), Σύρμος, Γκούντελος, Κακλατζής, Δοντσίδης, Περαθωράκης, Καλαϊτζάκης (87' Σαριδάκης), Καλέλλης (46' Μπασιαδάκης), Περδικάκης, Ντακουνάκης.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή πίτας για τα τμήματα του Μινώταυρου

Το Δ.Σ. του Μινώταυρου Μουρνιών καλεί τους προπονητές
 και ποδοσφαιριστές του Μινώταυρου, Νέοι Μινώταυρου και των τμημάτων της ακαδημίας με τις οικογένειες τους, για κέρασμα την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου της εκκλησίας Ζωοδόχου Πηγής ενορία Μουρνιών (200μ από το γήπεδο).Θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή πίτας της ομάδας για όλα τα τμήματα.
Προπονήσεις την Δευτέρα 21-1-13 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ για τα τμήματα της Α' ομάδας του Μινώταυρου, των παίδων και των Νέων Μινώταυρου.

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Όμιλος τίτλου 10η αγωνιστική (15-2-2014)

Ιωνία 2000-Μινώταυρος 1-3

10 στα 10 και +7 ο Μινώταυρος!
Μεγάλη νίκη εκτός έδρας για την ομάδα μας που επιβλήθηκε 1-3 της περυσινής "νταμπλούχου" Ιωνίας 2000.
Οι παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με το ...καλημέρα στο 4' με τον Καλαϊτζάκη.
Στο 38' ο Γιάννης Περδικάκης έκανε το 0-2 (σκορ ημιχρόνου) με τους παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη να έχουν χάσει νωρίτερα πολλές ευκαιρίες και για άλλα γκολ.
Δυνατά μπήκε ο Μινώταυρος και στην επανάληψη με τον Γκούντελο να σημαδεύει το δοκάρι στο 50' ενώ στο 57' δεν δόθηκε πέναλτι για την ομάδα μας.
Κόντρα στην ροή του αγώνα η Ιωνία κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 60' με τον Μπαδιαριτάκη για να απαντήσει ο Περδικάκης στο 75' για την ομάδα μας κάνοντας το τελικό 1-3.
Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με την λευκή ισοπαλία στην Σούδα φέρνει την ομάδα μας στο +7 από τον Άρη Σούδας στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 

Ο Γιάννης Μαρκάκης παρέταξε τον Μινώταυρο με Αρχοντάκη, Πατεράκη Γ., Σύρμο, Καράκη (64΄Μπασιαδάκης), Κακλατζή, Δοντσίδη, Ντακουνάκη (85' Χατζόπουλος), Περαθωράκη, Καλαϊτζάκη (87' Καλέλλη), Γκούντελο, Περδικάκη.

MIP ο Γιάννης Περδικάκης.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Νίκη-πρόκριση με ...νέα ανατροπή.

Ίκαρος Μουρνιών-Μινώταυρος 3-5

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Χανίων πήρε η ομάδα μας σήμερα το μεσημέρι στα Νεροκούρου επικρατώντας του Ίκαρου 3-5 στην παράταση (3-3 κ.α.)
Μέτριο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο άναψε 'ομως σχεδόν με τη έναρξη της επανάληψης καθώς στο 50' και ενώ ο Μινώταυρος έβγαινε στην αντεπίθεση ο Δαμανάκης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι με τον διαιτητή να δίνει το φάουλ αλλά να μην βγάζει την δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στον ποδοσφαιριστή του Ικάρου.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Ίκαρος άνοιξε το σκορ ( 55΄) από στημένο (φάουλ που υπόδειξε ο ..πάγκος του Ίκαρου στον επόπτη). Στο 60' από λάθος του Πατεράκη ο Ίκαρος έκανε το 2-0 για να μειώσει στο 67' ο Καλαϊτζάκης  που λίγο πριν είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι.
Νέα ψυχρολουσία στο 70' με τον Ίκαρο να προηγείται με 3-1 και την ομάδα μας να μειώνει αρχικά σε 2-3  στο 87' με τον Δοντσίδη και να ισοφαρίζει σε 3-3 στο 90+4 με τον Δημούση.
Μεγάλη ένταση από τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες του Ικάρου που διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή θεωρώντας ότι έπρεπε να είχε σφυρίξει την λήξη του αγώνα νωρίτερα.....με αποτέλεσμα ο Ίκαρος να μείνει με 9 παίχτες.
Στην παράταση δύο γκολ του Ντακουνάκη στο 100' και του Καλαϊτζάκη στο 115' ήταν αρκετά για να σφραγίσει η ομάδα μας το εισιτήριο για τον τελικό.
Στο 110' μία απαράδεκτη υπόδειξη του επόπτη άφησε την ομάδα μας με 10 παίχτες καθώς ο κ Ντοκάκης μετά από υπόδειξη του επόπτη έδωσε απευθείας κόκκινη στον Δημούση.
Κάρτα για την οποία διαμαρτύρεται η ομάδα μας γιατί ο Δημούσης δεν απευθύνθηκε στον επόπτη.
Στον τελικό ο Μινώταυρος θα αντιμετωπίσει την Σπάθα.

       
                                                                                                                                                                                                                                                               

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Καλαϊτζάκης και Δημούσης στο UEFA Regions' Cup

Ενόψει της έναρξης του Κυπέλλου UEFA Regions' Cup που διοργανώνει η Ε.Π.Ο. μεταξύ των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ελλάδος, η Ε.Π.Σ. Χανίων κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του Μινώταυρου Καλαϊτζάκη Δημήτριο και Δημούση Βασίλειο να βρίσκονται την Τρίτη 11-2-2014  15:30 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
REGIONS CUP LOGOΤο Κύπελλο Περιφερειών ΟΥΕΦΑ (Coupe des régions de l'UEFA ή UEFA Regions' Cup) είναι μια διεθνής ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση για ερασιτέχνες, στην οποία κάθε χώρα μετέχει με μια μικτή ομάδα ερασιτεχνών από κάποια επαρχία ή περιφέρειά της.
Το Coupe des régions de l'UEFA ή UEFA Regions' Cup θα διεξαχθεί στην Σλοβενία από 15 έως 19 Ιουλίου και η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας θα προκύψει από διεξαγωγή τουρνουά 2 ομίλων (βόρειος και Νότιος) μεταξύ των ομάδων  ΕΠΣ 

                                                          Η ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΕΔΩ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Όμιλος τίτλου 9η αγωνιστική (1-2-2014)

Βήμα ....τίτλου με νέα ανατροπή!! 

Σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η ομάδα μας σήμερα το μεσημέρι στις Μουρνιές μπροστά σε πάνω από 700 φίλους των δύο ομάδων.
Αδικαιολόγητα αγχωμένα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη δίνοντας... δικαιώματα στην Σούδα αλλά μετά το 15΄ πήραν τα ηνία του αγώνα και βρέθηκαν 3 φορές πολύ κοντά στο γκολ.
Στο 15΄ ο Ντακουνάκης έπιασε κεφαλιά από το 1 μέτρο αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, στο 18' παράλληλη σέντρα του Δημούση ο Περδικάκης δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 22΄ ο Καλαϊτζάκης σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ καθυστέρησε με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.
Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Άρης πήρε προβάδισμα στο σκορ 0-1 στο 28΄ με τον Αράπη.
Τα τελευταία 15΄του πρώτου ημιχρόνου δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο με τον Μινώταυρο να είναι εμφανώς εκνευρισμένος και τους παίχτες του Άρη να βρίσκονται συχνά πυκνά κάτω προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο.
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Άρη να προηγείται με 0-1 αλλά στην κερκίδα ήταν διάχυτη η αισιοδοξία για πλήρη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με κάποιους να μιλάνε για 3-1 ακόμα και για 4-1 τελικό σκορ!!!


Αυτή η αισιοδοξία της κερκίδας μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια από τον Μαρκάκη στους παίχτες του Μινώταυρου που μπήκαν..αφηνιασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε 3' κατάφεραν να κάνουν την πλήρη ανατροπή.
Στο 49' ο killer Βασίλης Δημούσης με άπιαστη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα "ίσα" (1-1) και 3' αργότερα μετά από ακόμα μία καταπληκτική μπαλιά του Δοντσίδη στο δεύτερο δοκάρι ο συγκλονιστικός -για ακόμα ένα παιχνίδι- Δημήτρης Σύρμος κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη 2-1 με την κερκίδα να παίρνει..."φωτιά".
Μετά το 2-1 ο Μινώταυρος προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα δίνοντας χώρο στον Άρη και παράλληλα να παίξει στην κόντρα ψάχνοντας για το τρίτο γκολ που θα "κλείδωνε" και το παιχνίδι.
Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τα τελευταία λεπτά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε με τον Άρη να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 88΄για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
Ο Γιάννης Μαρκάκης παρέταξε τον Μινώταυρο με Γκολέμη (στο 70' λ.τ. ΚελαΪδάκης), Σύρμο, Πατεράκη Γ., Κακλατζή, Καράκη, Δοντσίδη, Ντακουνάκη, Περαθωράκη, Περδικάκη (στο 60΄Καλέλλης), Καλαϊτζάκη (στο 78΄Μπασιαδάκης), Δημούσης.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΚΣΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΝΙΕΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ