Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ενίσχυση με Σουχλάκη!

 
 Το Δ.Σ. του Α.Ο.Μινώταυρος Μουρνιών ανακοινώνει και καλωσορίζει στην οικογένεια του Μινώταυρου τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Σουχλάκη.
Ο Γιώργος Σουχλάκης (29-4-1994) ξεκίνησε να αγωνίζεται το 2005 με τους Νέους Χανίων. Το 2008  αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ιωνίας 2000. Το 2010 αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ναυστάθμου ενώ από το 2011 έως και σήμερα φόρεσε τα χρώματα του Κισσαμικού.


Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Όμιλος τίτλου 8η αγωνιστική (25-1-2014)

Ροδωπού-Μινώταυρος 1-2
Νίκη με ανατροπή και ...μοναξιά στην κορφή.

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας σήμερα το μεσημέρι στο Κολυμπάρι σε ένα παιχνίδι που... δεν ήταν για καρδιακούς!!

Νίκη με ανατροπή από παίχτες με καρδιά πρωταθλητή! 
Τα Ροδωπού προηγήθηκαν στο 25' με γκολ ...3 μέτρα οφσάιντ!!
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Μαρκάκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να ισοφαρίσει νωρίς αλλά τα σφυρίγματα σήμερα ήταν κάτι παραπάνω από προκλητικά (ο Μινώταυρος διαμαρτύρεται -εκτός από την φάση του γκολ που ήταν εμφανώς οφσάιντ- για πέναλτι στον Περδικάκη στο 5' στον Καλαϊτζάκη στο 50' και στον Δημούση στο 75'.
Στο 80' κεφαλιά του Σύρμου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Και ενώ όλοι περίμεναν- και λόγο τον ..συχνών τραυματισμών των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά- ότι το παιχνίδι θα τέλειωνε 1-0 οι παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη είχαν διαφορετική γνώμη και με τον ΔΗΜΟΥΣΗΣ στο 88' ισοφάρισαν σε 1-1 ενώ 4' αργότερα στο 92' ο ΝΤΑΚΟΥΝΑΚΗΣ έδωσε την νίκη στην ομάδα μας κάνοντας μία "επική ανατροπή".
Μάγκες οι παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη έπαιξαν εναντίων Ροδωπού και μίας  προκλητικής διαιτησίας και ΚΕΡΔΙΣΑΝ!
Κελαϊδάκης, Σύρμος, Πατεράκης, Καράκης (65' Μαρκάκης), Κακλατζής, Δοντσίδης, Περαθωράκης, Μπασιαδάκης (55' Δημούσης), Περαθωράκης (70' Καλέλλης), Ντακουνάκης, Καλαϊτζάκης, Περδικάκης.



Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Το Σάββατο 8 Φευρουαρίου ο ημιτελικός


Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 ορίστηκαν από την ΕΠΣ Χανίων να διεξαχθούν  οι ημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου.
Ο Μινώταυρος θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του αγώνα Ίκαρος - Περιβόλια εκτός έδρας ενώ το άλλο ζευγάρι θα είναι μεταξύ του νικητή Σπάθα -Άρης Βουκολιών  και Άρη Σούδας.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Προημιτελικός κυπέλλου ερασ/νών Χανίων (22-01-2014)

ΑΚΡΙΤΑΣ-ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ  3-4 (πέναλτι)


Έστω και στα πέναλτι ο Μινώταυρος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ακρίτα και να περάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου ερασιτεχνών Χανίων.
Ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0 ενώ στην παράταση στην πρώτη επικίνδυνη φάση μπροστά από τα καρέ του Αρχοντάκη ο Ακρίτας ευτύχισε να προηγηθεί 1-0 με το ...χέρι!!! και  ελεγχόμενη θέση οφσάιντ  στο 8' της παράτασης (98' του αγώνα).
Ο Μινώταυρος απάντησε άμεσα ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 105' με τον Μίλτο Καλέλλη και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι με τον Ακρίτα να εκτελεί πρώτος και να αστοχεί...
Δύο πέναλτι έχασε η ομάδα του Αποκόρωνα (το 2ο απέκρουσε ο Αρχοντάκης).
Ο Μινώταυρος ευστόχησε στα 4 από τα 5 πέναλτι και επικράτησε τελικά 3-4  (4-5 συνολικά).
Πολλές αλλαγές στην 11αδα από τον Μαρκάκη σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο, με τον Μινώταυρο να ξεκινάει με Αρχοντάκη, Κελαϊδή (6' λ.τ. Δοντσίδης), Σύρμο, Μαρκάκη, Κακλατζή, Στυλιανουδάκη (80' λ.τ. Περαθωράκης), Μπασιαδάκη (κορυφαίος του γηπέδου), Σαριδάκη (70' Περαθωράκη), Μιχάκη (αρχηγός σήμερα), Δημούση, Καλέλλη.
Ο Μινώταυρος ζήτησε πέναλτι στο 5΄σε ανατροπή του Μιχάκη και στο 12' όταν ο Καλέλλης πέρασε και τον τερματοφύλακα και ανατράπηκε από πίσω!! με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Μεγάλο παιχνίδι από τον Δήμο Μπασιαδάκη που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.
Τα πέναλτι με πρώτο τον Ακρίτα:
0-0  άουτ
0-1 Δημούσης
1-1
1-1 Δοντσίδης (απέκρουσε ο τερματοφύλακας)
2-1
2-2 Περαθωράκης
2-2 (απέκρουσε ο Αρχοντάκης)
2-3 Καλέλλης
3-3
3-4 ΜΙΧΑΚΗΣ




Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Όμιλος τίτλου 7η αγωνιστική (18-1-2014)

Ακρίτας-Μινώταυρος 0-3

Με νίκη συνέχισε η ομάδα μας κερδίζοντας εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική τον Ακρίτα με σκορ 0-3 (ημίχρονο 0-1).
"Χαμηλή πτήση" σήμερα για τον Μινώταυρο που έκανε μέτρια εμφάνιση -καλύτερος απ' ότι στο παιχνίδι με την Σπάθα-  αλλά κατάφερε χάρις στην ποιότητα και την εμπειρία των παιχτών του πετυχαίνοντας γκολ με  Καλαϊτζάκη, Δημούση, Ντακουνάκη να  επικρατήσει σχετικά εύκολα.
Το σκορ άνοιξε για τον Μινώταυρο στο 34' μετά από σέντρα του Περαθωράκη ο Καλαϊτζάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μινώταυρος κλείδωσε την νίκη καθώς στο 50΄ ήταν η σειρά του Καλαϊτζάκη να σεντράρει και ο Δημούσης με κεφαλιά έκανε το 0-2.
Το 0-3 έγινε στο 90' με εκτέλεση πέναλτι από τον Ντακουνάκη (πέναλτι που κέρδισε ο Γκούντελος).
Στο 84' ο Πατεράκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή (2η κίτρινη) και θα απουσιάσει από τον προημιτελικό κυπέλλου (οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες εκ νέου την προσεχή Τετάρτη ).
MIP Ο Δημήτρης Καλαϊτζάκης ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ και έβγαλε την ασίστ για το δεύτερο.
Ο Γιάννης Μαρκάκης παρέταξε τον Μινώταυρο με Γκολέμη, Πατεράκη, Κελαϊδή, Καράκη (46΄Μαρκάκης), Γκούντελος, Δοντσίδης, Περαθωράκης, Ντακουνάκης, Δημούσης, (65' Μπασιαδάκης), Καλαϊτζάκης (70' λ.τ. Καλέλλης), Περδικάκης.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Να γυρίσεις δυνατός Γιώργο!



Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Μινώταυρος Μουρνιών, εύχονται στον Γιώργο Τόλια, που τίμησε για αρκετά χρόνια τη φανέλα της ομάδας μας, ταχεία ανάρρωση και να γυρίσει γρήγορα δυνατός κοντά μας. Το ήθος, η προσωπικότητα και η ποδοσφαιρική αξία του Γιώργου είναι απαραίτητη και κοσμεί το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου ο προημιτελικός με Ακρίτα.

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 14:30 ορίστηκε από την ΕΠΣ Χανίων ο προημιτελικός αγώνας μεταξύ του Ακρίτα και του Μινώταυρου στον Βάμο.

Τα άλλα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης:
Ροδωπού-Άρης Σούδας (Κολυμπάρι) 22-1-2014
Ίκαρος Μουρνιών-Περιβόλια (Νεροκούρου) 29-1-2014
Σπάθα-Άρης Βουκολιών (Κολυμπάρι) 29-1-2014

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

'Ομιλος τίτλου 6η αγωνιστική (11-1-2014)

Μινώταυρος-Σπάθα 1-0

Αγχωτική και πολύ δύσκολη νίκη για την ομάδα μας σήμερα το μεσημέρι στις Μουρνιές.
Οι περισσότεροι παίχτες μας βρέθηκαν σε άσχημη μέρα με αποτέλεσμα η ομάδα μας να κάνει μία πολύ μέτρια εμφάνιση και να κερδίσει τελικά με 1-0 χάρη στο γκολ του Βασίλη Δημούση στο 63'.
Ο Γιάννης Μαρκάκης παρέταξε τον Μινώταυρο με Αρχοντάκη (έπαιζε τραυματίας), Σύρμο, Κελαϊδή, Σαριδάκη (46' Γκούντελος), Καράκη, Περαθωράκη, Δοντσίδη, Ντακουνάκη, Περδικάκη (50' Πατεράκης Γ.), Καλαϊτζάκη (63' Μπασιαδάκη), Δημούση.
ΜΙΡ ο Αρχοντάκης Γιάννης που αν και έπαιζε τραυματίας (είχε χτυπήσει στο παιχνίδι με την Ασπίδα και δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα) είχε καθοριστικές επεμβάσεις χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα μας.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Φιλικός αγώνας Μινώταυρος-Κ17 Πλατανιά (6-1-2014)

Μινώταυρος-Κ17 Πλατανιά 3-2

Φιλικό αγώνα έδωσε η ομάδα μας χθες το απόγευμα στις Μουρνιές με αντίπαλο την Κ17 του Πλατανιά.
Το φιλικό το έκλεισε ο Μαρκάκης με σκοπό να δώσει χρόνο συμμετοχής στους "μικρούς" της ομάδας αλλά και σε αυτούς που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Κουνάκης (δοκιμάστηκε σε διαφορετικές θέσης), Σαριδάκης, Στυλιανουδάκης, Κελαϊδάκης, Μπασιαδάκης, Γκούντελος Τρουλινός και...ο γερόλυκος Μιχάκης πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Απόντες από τους μικρούς οι Γιαννακίδης, Λιμογιάννης, Μανουσάκης και Καλέλλης (επιστρέφει αύριο) ενώ ατομικό ακολούθησε ο  Κώστας Χατζόπουλος.
Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν Περδικάκης 2, Μπασιαδάκης.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μινώταυρου εύχονται στους Γιάννηδες  Μαρκάκη και Περδικάκη, Πατεράκη και Αρχοντάκη χρόνια πολλά.



Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Όμιλος τίτλου 5η αγωνιστική (4-1-2014)

Ασπίδα-Μινώταυρος 0-5

                                                         Με το δεξί μπήκε για την ομάδα μας το 2014.
Νίκη εκτός έδρας με αντίπαλο την Ασπίδα Ναυστάθμου και μάλιστα με πέντε γκολ σε 51' αγώνα.
Οι παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Γιάννη Περδικάκη και διπλασίασαν τα γκολ λίγο πριν το ημίχρονο (43΄) με τον  Βασίλη Δημούση. Στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε 5΄ η ομάδα μας πέτυχε ακόμα 3 γκολ στο 46΄ Ντακουνάκη 0-3, στο 48' ένα πάρα πολύ όμορφο γκολ με τους παίχτες του Μαρκάκη να "κρύβουν" την μπάλα με γρήγορους συνδυασμούς και τρίγωνα και τον Περδικάκη να σκοράρει με εντυπωσιακό ψαλιδάκι 0-4, και  0-5 στο 51' από τον Νίκο Περαθωράκη.
Κάπου εκεί ο Μινώταυρος έσβησε τις μηχανές και περιορίστηκε σε παιχνίδι κατοχής της μπάλας στο τελευταίο μισάωρο.
Ο Μαρκάκης παρέταξε τον Μινώταυρο με Αρχοντάκη, Σύρμο, Πατεράκη, Καράκη, Γκούντελο, Δοντσίδη, Περαθωράκη (60' Κελαϊδής), Ντακουνάκη (55' Μιχάκης), Καλαϊτζάκη (46' Μπασιαδάκης), Περδικάκης, Δημούσης.
MIP για τον Μινώταυρο ο Γιάννης Πατεράκης ο οποίος έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και δείχνει να έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του.