Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Στο τοπικό για μία ακόμα χρονιά.

Αναγέννηση Ιεράπετρας-Μινώταυρος 4-0

Βαριά ήττα-αποκλεισμό γνώρισε η ομάδα μας από την Αναγέννηση στην Ιεράπετρα με σκορ 4-0.
Η Αναγέννηση πήρε την άνοδο για την Γ' Εθνική Κατηγορία δίκαια αλλά αφού πρώτα χρειάστηκε για 45'  την βοήθεια του "αξιολογημένου- λόγο της κρισιμότητας του αγώνα- διαιτητικού τρίο" αλλά και της τύχης.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τον Μινώταυρο να ξεκινά δυνατά προσπαθώντας να πάρει κεφάλι στο σκορ. Οι παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη έχοντας την συντριπτική κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα της Αναγέννησης η οποία χρειάστηκε την βοήθεια του "αξιολογημένου Διαιτητή" στο 12' για να προηγηθεί με ένα "πέναλτι-φάντασμα, στο 15' λανθασμένη υπόδειξη για οφσάιντ στον Περδικάκη, στο 18' σε ανατροπή του Περδικάκη μέσα στην περιοχή αλλά και την βοήθεια της τύχης στο 21' όταν ο Περδικάκης εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση των αμυντικών και του τερματοφύλακα και με τακουνάκι έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην γραμμή του τέρματος με τον Δημούση να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, και στο 44΄ με τον Πατεράκη από το ύψος της μικρής περιοχής να σουτάρει άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να πιέσει αλλά η Αναγέννηση εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα αλλά και την ποδοσφαιρική ευφυΐα του Κωστα Δεδελετάκη κατάφερε στην κόντρα να πετύχει ακόμα ένα γρήγορο γκολ κάνοντας το 2-0 και στην ουσία τελειώνοντας την υπόθεση πρόκρισης.
Άλλη εικόνα για τον Μινώταυρο στο δεύτερο ημίχρονο που προσπαθούσε λανθασμένα με βαθιές μπαλιές και με κόντρα τον αέρα (είχε πολύ δυνατό αέρα στο δεύτερο ημίχρονο) να τροφοδοτήσει τους Δημούση και Περδικάκη χωρίς να καταφέρει να απειλήσει αντίθετα η Αναγέννηση εκμεταλλευόμενη τον δυνατό αέρα απείλησε ακόμα και σε βολέ του τερματοφύλακα
Η ομάδα ήταν κομμένη στα δύο με τους παίχτες της Ιεράπετρας να έχουν πάρει το κέντρο κερδίζοντας της δεύτερες μπαλιές και δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Γκολέμη.
 Αρνητικός πρωταγωνιστής και στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαιτητής που δεν απέβαλε τον Γκολέμη με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 49΄ (προσπαθώντας να διορθώσει τα λάθη του στο πρώτο μέρος) και δεν έδωσε από ένα πέναλτι στις δύο ομάδες σε ανατροπή στον Ντακουνάκη στο 82' και σε χέρι του Δοντσίδη στην επόμενη φάση.
Μινώταυρος: (Γιάννης Μαρκάκης) Γκολέμης, Πατεράκης, Σύρμος (Καλέλλης), Κακλατζής, Μαρκάκης Ν, Δοντσίδης, Ντακουνάκης, Περαθωράκης (Μιχάκης), Καλαϊτζάκης (Μπασιαδάκης), Περδικάκης, Δημούσης.