Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ο Μάνος Μαλαξιανάκης με την ορχήστρα του στις Μουρνιές

                                              Σ  Υ  Ν  Α  Υ  Λ  Ι  Α

                                    

                                  Μάνος   Μαλαξιανάκης

                             Γήπεδο  Μινώταυρου  Μουρνιές


              Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 Ώρα 9:00 το βράδυ

 

είσοδος από ανατολική πόρτα (δρόμος Νοσοκομείου)        Τιμή εισόδου: 5ε


                            


Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Αγώνας κυπέλλου Ε.Θ.Κ.-Μινώταυρος (25-8-2013)

ΕΘΚ-ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ 1-3

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο του κυπέλλου Χανίων.
Επικράτησε στα Καθιανά της Ε.Θ.Κ. με σκορ 1-3
Ο Μινώταυρος προηγήθηκε 0-3 με γκολ του Δημούση 21' και του Μανουσάκη 48' και 65'. Το 1-3 έγινε στο 84΄. Δοκάρι για τον Μινώταυρο στο 69' με τον Περαθωράκη.
Ο Γιάννης Μαρκάκης ξεκίνησε με τους Αρχοντάκη κάτω απο τα δοκάρια Σύρμο, Κελαϊδή, Μαρκάκη, Γκούντελο στην άμυνα, Περαθωράκη, Μπασιαδάκη (50' Σαριδάκης), Ντακουνάκη (62' Τρουλινό), Καλαϊτζάκη στα χαφ και Παπαδάκη (45' Μανουσάκη), Δημούση στην επίθεση.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Φιλικός αγώνας (17-08-2013)

Πανακρωτηριακός-Μινώταυρος 3-4

Χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά σαφώς ανώτερη η ομάδα μας επικράτησε σήμερα το απόγευμα στα Καθιανά του Πανακρωτηριακού με σκορ 3-4 στο πρώτο "τεστ" για φέτος.
Ο Πανακ/κός κατάφερε να αιφνιδιάσει κάνοντας το 1-0 αλλά γρήγορα ο Μινώταυρος ισοφάρισε σε 1-1 με τον Περαθωράκη και προηγήθηκε 2-1 με τον Περδικάκη (ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στην φάση του γκολ και αντικαταστάθηκε από τον Ντακουνάκη).
Το Ακρωτήρι κατάφερε να ισοφαρίσει από το πουθενά σε 2-2 μετά από λάθος (κατάχρηση τρίπλας) της άμυνα και ο Ντακουνάκης 2 λεπτά πριν την ανάπαυλα έκανε το 3-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές τον δύο προπονητών είχαν σαν αποτέλεσμα να "πέσει" ο ρυθμός του αγώνα. Τα δυο γκολ προήλθαν από λάθη της άμυνας με το ακρωτήρι να ισοφαρίζει σε 3-3 και ο Μανουσάκης να κλέβει την μπάλα από τον τερματοφύλακα και να κάνει το τελικό 3-4.
Στο πρώτο ημίχρονο ανα μικρά διαστήματα η ομάδα του Γιάννη Μαρκάκη έκρυψε την μπάλα παίζοντας γρήγορα στο κέντρο με τους Δοντσίδη Περαθωράκη Περδικάκη να κρύβουν την μπάλα και να εκμεταλλεύονται τις "κούρσες" του Γκούντελου που ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια.
Στο δεύτερο οι "μικροί" μπήκαν αγχωμένα και άρχισαν να ανεβαίνουν και να πατάνε καλά μετά το 25΄.
Δύο δοκάρια για την ομάδα μας με Γκούντελο και Ντακουνάκη και ένα για το Ακρωτήρι.
Ο Μινώταυρος αγωνίστηκε με τον Νταουντάκη στο τέρμα!! (κανείς από τους 3 τερματοφύλακες δεν ήταν διαθέσιμος στον σημερινά αγώνα).
Α΄ημίχρονο: Νταουντάκης, Συρμος, Κελαϊδής, Μαρκάκης, Γκούντελος, Δοντσίδης, Καλαϊτζάκης, Περαθωράκης, Περδικάκης (35΄Ντακουνάκης), Παπαδάκης, Δημούσης.
Β΄ημίχρονο: Νταουντάκης, Μαρκάκης (60΄ Κατσανεβάκης),Πατεράκης Σ., Δοντσίδης, Γκούντελος (60΄ Στυλιανουδάκης), Ντακουνάκης, Μπασιαδάκης, Τρουλινός, Κουνάκης, Σαριδάκης, Μανουσάκης.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Η 2η εβδομάδα προετοιμασίας μέσα απο "κλικ"











ΔΕΚΑΕΤΙΑ 2000


ΔΕΚΑΕΤΙΑ 90


ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80


ΔΕΚΑΕΤΙΑ 70


Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας με φιλικό το Σάββατο


Με εντατικούς ρυθμούς αλλά και ασκήσεις τακτικής συνεχίζετε η προετοιμασία της ομάδας μας.
Ο Γιάννης Μαρκάκης πρόσθεσε σήμερα στο "μενού" και ασκήσεις τακτικής 2 εναντίων 3 και 3vs4

Στην ομάδα "μπήκαν" από την περασμένη Τρίτη και οι Βασίλης Δημούσης, Γιάννης Αρχοντάκης (απουσίαζαν στην "πρώτη" της ομάδας) μέχρι το Σάββατο αναμένετε να ξεκινήσουν και οι Κώστας Γκολέμης, Δημήτρης Σύρμος και από Δευτέρα οι Κακλατζής Γιώργος και Καλέλλης Μίλτος.
Το Σάββατο 17 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί και το πρώτο φιλικό της ομάδας μας με αντίπαλο το Ακρωτήρι στα Καθιανά.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Στο δεύτερο όμιλο του κυπέλλου ο Μινώταυρος

Στην κλήρωση του κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων ο Μινώταυρος (αριθμός 21) κληρώθηκε στον 2ο όμιλο με αντιπάλους τον ΔΑΟΧ (09) ΕΘΚ (11) και Α.Ο.Περιβολίων (25).
Ο Μινώταυρος θα ξεκινήσει την προσπάθεια του για την κατάκτηση του κυπέλλου εκτός έδρας με αντίπαλο την ΕΘΚ και ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με τον ΔΑΑΟΧ και τα Περιβόλια.
Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο 24/8 και την Τετάρτη 28/8.
Αναλυτικά οι όμιλοι και η πρώτη φάση του κυπέλλου εδώ