Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Όμιλος τίτλου 14η αγωνιστική (30-3-2013)

Κορωνίδα-Μινώταυρος 0-1
Νίκη για την ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στο Βάμο.
Κάνοντας μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την Κορωνίδα μένοντας στο μηδέν στα πρώτα 45'.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε με γκολ από τ' αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 47' ο Βαρδάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ.
Στην συνέχεια η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Αξιοσημείωτο γεγονός η αυστηρότατη 2η κίτρινη κάρτα κόκκινη (μία ακόμα από τις πολλές που έχει δεχτεί η ομάδα μας φέτος) στο 80΄ στον Κελαϊδή (θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την  Ιωνία 2000).
Ο Γιάννης Μαρκάκης παρέταξε τον Μινώταυρο με Κελαϊδάκη κάτω από τα δοκάρια, Πάτεράκης Γ. (76' λ.τ. Καλέλλης) Γκούντελο, Βαρδάκη, Καράκη, Δοντσίδη, Κελαϊδή, Καλαϊτζάκη (88' Χατσόπουλος) Μιχάκης, Ντακουνάκης, Σαριδάκης (80' Ξηράκης)

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Φωτορεπορτάζ Μινώταυρος - Αρης Σούδας


Τα συγχαρητήρια από τους συμπαίχτες του δέχεται ο Χατζόπουλος για το πρώτο γκολ.







Καλό παιχνίδι και για τον 15χρονο Σαριδάκη


Χατσόπουλος και Ξηράκης. Ο Γιάννης Μαρκάκης χρησιμοποίησε συνολικά 6 "πιτσιρικάδες" σε αυτό το παιχνίδι.


Ο 15χρονος Χατζόπουλος δικαίωσε με την εμφάνιση του και με τα 2 γκολ που πέτυχε τους ανθρώπους του Μινώταυρου για την απόχτηση του τον περασμένο Ιανουάριο








Ο Ντακουνάκης κέρδισε το πέναλτι και ανέλαβε και την εκτέλεση του
Ο Ντακουνάκης με άψογη εκτέλεση πέναλτι κάνει το 2-0.

πανηγυρισμοί για το 2-0

























Ο τερματοφύλακας του Άρη έτοιμος για την εκτέλεση του πέναλτι.


Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Όμιλος τίτλου 13η αγωνιστική (23-3-2013)

Μινώταυρος-Άρης Σούδας 3-1

Άνετη επικράτηση για τους "πράσινους" του Γιάννη Μαρκάκη σήμερα το απόγευμα στις Μουρνιές παρά τις απουσίες των Κελαϊδή (τιμωρημένος) και Περαθωράκη (τραυματίστηκε στην προπόνηση την Τετάρτη).


Μετά το πρώτο 10' που και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να προηγηθούν, οι παίχτες του Γιάννη Μαρκάκη ανέλαβαν πλήρη πρωτοβουλία κινήσεων κλείνοντας τον Άρη στην περιοχή του και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν.

Όλα αυτά μέχρι το 38΄ όταν ο Ντάκουνάκης με όμορφη κάθετη μπαλιά πάρε -βάλε έβγαλε τετ α τετ τον Χατσόπουλο ο οποίος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε στην κενή εστία για να κάνει το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Ντακουνάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 2-0 και στην ουσία τελειώνοντας το παιχνίδι.

Το 3-0 έγινε στο 55΄ από τον Χατσόπουλο υστέρα από νέα ασίστ του MVP του παιχνιδιού Ντακουνάκη.
Ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ έχασε ο Χατζόπουλος (2) και ο Μιχάκης για τον Μινώταυρο που στο 86΄ δέχτηκε γκολ από πέναλτι (χέρι) που υπέπεσε ο Πατεράκης Γ. στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα.
Ο Γιάννης Μαρκάκης ξεκίνησε με Αρχοντάκη, Πατεράκη Γ., Γκούτελο,  Βαρδάκη, Καράκη (75' Βλαμάκη), Δοντσίδη, Καλαϊτζάκη, Σαριδάκη (65' Κοκκινάκη), Ξηράκη (45' Μιχάκη), Ντακουνάκη, Χατσόπουλο.