Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μινώταυρος-Ρεθυμνιακός 2-1

Φιλική νίκη  για την ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στις Μουρνιές επί του Ρεθυμνιακού με 2-1. Η ομάδα μας χωρίς φρεσκάδα και κίνηση στο 1ο ημίχρονο, δεν είχε καλή εικόνα, έκανε αρκετά λάθη και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες σε σχέση με την κατοχή της μπάλας που είχε, ενώ όσο περνούσε η ώρα ήταν απρόσεκτη και οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αρκετές αντεπιθέσεις. Σε μια απ΄αυτές προηγήθηκαν με τον Μπαλωμενάκη στο 33΄, αλλά ο νεαρός Τσικουδάκης ισοφάρισε σε μια οργανωμένη επίθεση με διαγώνιο πλασέ, από πάσα του Μιχάκη στο 45΄. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε σταδιακά την απόδοσή της, πίεσε ψηλά, είχε κίνηση και πολλά τρεξίματα και προηγήθηκε στο 57΄με ατομική ενέργεια του Βακαλουνάκη. Μέχρι το 90΄ δημιουργήθηκαν με συνδιασμένο ποδόσφαιρο πολλές ευκαιρίες, αλλά όσο εύκολα φτάναμε στην αντίπαλη εστία, τόσο απρόσεκτοι και με κακές επιλογές είμασταν στις τελικές προσπάθειες. Αγωνίστηκαν συνολικά 21 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Συροκάκης (70΄ Γουνάκης), Καράκης (55΄Βαρδάκης), Σαρίδης (50΄ Ξεκουκουλωτάκης), Πατεράκης (63΄ Μαρινάκης), Κουνέτας, Κοκολάκης (55΄Νικολαίδης), Νταγκουνάκης (80΄Καλαιτζάκης), Καβρουλάκης (58΄Θάνος), Μιχάκης (65΄Δημούσης), Τσικουδάκης (70΄Τσιτσιριδάκης), Βακαλουνάκης (84΄Ψαράκης).
Δεν αγωνίστηκαν οι Γαλανάκης, Αρχοντάκης, Τσαγκαράκης, Δημητρογιαννάκης.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Φιλικό με Ρεθυμνιακό

Σημαντικό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Ρεθυμνιακού (πρώην Π.Ε.Ρεθύμνου και Αστέρας Ρεθύμνου) δίνει σήμερα το απόγευμα στις 18.00 στις Μουρνιές η ομάδα μας. Με αντίπαλο μια ομάδα του Περιφερειακού, ο Βασίλης Παπαδάκης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας  και αυτούς που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κυπέλου την περασμένη Κυριακή. Πάντως, είναι μια καλή ευκαρία για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, για την πορεία της προετοιμασίας, σχεδόν ένα μήνα μετά την έναρξή της. Φυσικά, αυτό που απασχολεί πλέον το Βασίλη Παπαδάκη και το Γιάννη Λιουδάκη, αλλά και όλες τις ομάδες, είναι η μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος στις 16 Οκτωβρίου, γεγονός που κάνει άνω-κάτω τον προγραμματισμό που έχει γίνει.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Εύκολη νίκη με 2 ''καρέ''!

Παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο και στα 2 ημίχρονα και σίγουρα πολύ διάθεση και όρεξη για ποδόσφαιρο, η ομάδα μας νίκησε εύκολα τον Αστέρα Μ. για την πρώτη φάση του κυπέλου με 8-0. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να απολαμβάνουν το 1ο επίσημο παιχνίδι και  σε συνδυασμό με το ότι ο αντίπαλος έδειξε ανέτοιμος, οδήγησαν σε ένα τόσο ευρύ σκορ. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού το γεγονός πως 2 παίκτες πέτυχαν και τα 8 τέρματα, είχαμε δηλαδή ΄΄καρέ΄΄ των γκολ από τους Δημούση και Βακαλουνάκη. Ο Δημούσης στο 2΄ από προσπάθεια και σέντρα του Βαρδάκη, στο 6΄από ασίστ του Ψαράκη και στο 24΄από μπαλιά του Ψαράκη πέτυχε τα 3 πρώτα τέρματα, τα οποία και διαμόρφωσαν το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος τη σκυτάλη πήρε ο Βακαλουνάκης και συγκεκριμένα στο 55΄ με σουτ ύστερα από πάσα του Ψαράκη, στο 60΄με χτύπημα φάουλ, στο 65΄με κεφαλιά από φάουλ του Καλαιτζάκη και στο 90΄ ξανά με απευθείας φάουλ έκλεισε το σκορ, αφού στο 61΄ο Δημούσης παίρνοντας το ''ριμπάουντ'' από κεφαλιά του Θάνου στο δοκάρι είχε κάνει το δικό του ''καρέ''. Η ομάδα μας  είχε και ένα δοκάρι με τον  Ψαράκη στο 82΄. Καλή η διαιτησία του Γιαννουλάκη.
Μινώταυρος: Αρχοντάκης, Γαλανάκης, Βαρδάκης, Πατεράκης,  Μαρινάκης, Νταγκουνάκης (46΄ Βακαλουνάκης), Καβρουλάκης (46΄ Θάνος), Τσαγκαράκης, Ψαράκης, Δημούσης, Καλαιτζάκης (66΄ Νικολαίδης).

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Παρουσίαση Χορηγού ''Eig Evima''

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Ξενοδοχείο ''Σαμαριά''  η παρουσίαση του χορηγού των εμφανίσεων αλλά και ολόκληρου του πακέτου αθλητικού υλικού αγώνων, αποστολών και προπόνησης. Χορηγός η ασφαλιστική ''Eig Evima'' της οποίας ο αντιπρόεδρος κ. Μάρκος Κατσουλάκης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας Γιώργος Βεργάκης, εκτός από την παρουσίαση και τις ευχαριστίες προς τον χορηγό, αναφέρθηκε στα εισιτήρια διαρκείας και την ανάγκη στήριξης της μοναδικής εκπροσώπου του νομού Χανίων στην κατηγορία από φορείς, επιχειρηματίες και φιλάθλους. Από την πλευρά του ο κ.Κατσουλάκης αναφέρθηκε εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τη διαχρονική παρουσία του Μινωταύρου στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, στην προσφορά της ομάδας στα μικρά παιδιά μέσω των ακαδημιών που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Ο προπονητής της ομάδας μας Βασίλης Παπαδάκης, επισήμανε πόσο σημαντικό είναι για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να μπορεί σε αυτή του την ενασχόληση, εκτός από τις εγκαταστάσεις και το οικογενειακό κλίμα να έχει την πληρότητα και την ποιότητα σε αθλητικό υλικό, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίησή του για τις ανανεώσεις και τις προσθήκες στο ρόστερ.
Παρουσιάστηκαν επίσης τα 12 μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, από τα οποία έδωσαν το παρών οι Συροκάκης, Γαλανάκης, Νικολαίδης, Καβρουλάκης, Θάνος, Ψαράκης, Δημητρογιαννάκης, Κοκολάκης και Τσικουδάκης. Απουσίαζαν λόγω επαγγελμτικών υποχρεώσεων οι Τσαγκαράκης, Ξεκουκουλωτάκης και Γουνάκης. Στο περιθώριο της εκδήλωσης η είδηση που βγήκε είχε να κάνει με το χρώμα της 2ης εμφάνισης, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε θα είναι πορτοκαλί!
Ευχαριστήριο:
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους αδερφούς Περογιάννη και το ξενοδοχείο “Σαμαριά” για την παραχώρηση της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας εμφάνισης, του κεντρικού χορηγού, των εισιτηρίων διαρκείας καθώς και των ποδοσφαιριστών που προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας τη φετινή χρονιά”.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Παρουσίαση χορηγού-εμφάνισης-διαρκείας και μεταγραφών

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Μινώταυρος ανακοινώνει την  επίσημη παρουσίαση της νέας εμφάνισης, του κεντρικού χορηγού, των εισητηρίων διαρκείας καθώς και των ποδοσφαιριστών που προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας μας τη φετινή χρονιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΄΄Σαμαριά΄΄ το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 12.00. 

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Μόνο κέρδη στο φιλικό με Ασή Γωνιά...

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας στο φιλικό με την Ασή Γωνιά  παρά την ήττα και το τελικό 4-3. Ο Βασίλης Παπαδάκης έδωσε ξανά χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, χρησιμοποιώντας 2 διαφορετικές 11άδες ανά ημίχρονο και συνολικά 24 ποδοσφαιριστές.  Στο πρώτο μέρος  η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού,  καλή κυκλοφορία και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με το σκορ να μένει στο 2-2, αφού το μόνο αρνητικό είναι πως δεν αξιοποιήθηκαν αναλογικά οι φάσεις αυτές. Τα τέρματα πέτυχαν οι Μιχάκης με πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος στο 36΄και Βαρδάκης με φάουλ στο 42΄. Η 11άδα σε αυτό το ημίχρονο ήταν: Συροκάκης, Καράκης, Βαρδάκης, Τσαγκαράκης, Μαρινάκης, Νταγκουνάκης, Νικολαίδης, Καβρουλάκης, Ψαράκης, Δημούσης, Μιχάκης. Στο δεύτερο μέρος η καλή εικόνα συνεχίστηκε παρά το γεγονός πως στην ''νέα 11άδα΄΄ ξεκίνησαν 6 μικροί, που στην πορεία έγιναν 7. Στο 68΄ ο Τσικουδάκης(φωτ.) με κεφαλιά από σέντρα-φάουλ του Καλαιτζάκη πέτυχε το 3ο τέρμα για την ομάδα μας, αλλά προς το τέλος του παιχνιδιού η Ασή Γωνιά πέτυχε 2 γκολ, για να γραφτεί το τελικό 4-3. Πάντως, η εικόνα των ''μικρών'' παικτών της ομάδας μας απέναντι στους έμπειρους παίκτες του αντιπάλου, ήταν εξαιρετική. Η 11άδα (13άδα) του δευτέρου ημιχρόνου: Αρχοντάκης, Γαλανάκης, Γκούντελος, Κουνέτας, Σαρίδης, Ξεκουκουλωτάκης, Κοκολάκης, Θάνος (70΄Τσιτσιριδάκης), Καλαιτζάκης, Τσικουδάκης (81΄Λυβιάκης), Βακαλουνάκης.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ήττα από Α.Ε. Κατσαμπά

Με 2-0 ηττήθηκε η ομάδα μας από την Α.Ε.Κατσαμπά, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στα πλαίσια του τουρνουά που διοργανώνεται στο Ρέθυμνο. Τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, από μια ομάδα που έδειξε πολύ δυνατή και σαφώς πιο έτοιμη. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι, με ρυθμό, δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετές φάσεις και στις 2 εστίες. Ο προπονητής της ομάδας μας χρησιμοποίησε συνολικά 25 ποδοσφαιριστές, δίνοντας χρόνο σε όλους και αλλάζοντας 11άδες στο ημίχρονο.
Α΄ημίχρονο: Συροκάκης, Γαλανάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Πατεράκης, Μαρινάκης, Νταγκουνάκης, Κοκολάκης, Καβρουλάκης, Θάνος, Ψαράκης (35΄ Τσιτσιριδάκης), Βακαλουνάκης.
Β΄ημίχρονο: Αρχοντάκης, Καράκης, Βαρδάκης, Κουνέτας, Σαρίδης, Τσαγκαράκης, Νικολαίδης (75΄ Τσικουδάκης), Γκούντελος (80΄Λυβιάκης), Μιχάκης, Καλαιτζάκης, Δημούσης.  
Στο παιχνίδι που προηγήθηκε η ομάδα του Άρη Ρεθύμνου νίκησε στα πέναλτυ την Ασή Γωνιά, έτσι αύριο στον τελικό θα αναμετρηθούν Άρης Ρ.-Α.Ε.Κατσαμπά ενώ η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ασή Γωνιά.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Τα καρπούζια του Κανάκη

Είναι σίγουρο πως κατά τη διάρκεια της προπόνησης να γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές, για να βελτιωθούν και να διεκδικήσουν μια θέση στην 11άδα. Η πραγματική μάχη όμως αρχίζει μόλις τελειώσει η προπόνηση και έχει να κάνει με το... καρπούζι που προσφέρει κάθε μέρα στους ποδοσφαιριστές, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας Κανάκης Φραγκιαδάκης.  Τα παγωμένα κομάτια του καρπουζιού γίνονται ανάρπαστα, από τους παίκτες και συνοδεύουν ευχάριστα και...δροσερά την αποθεραπεία τους!

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Συμφωνία με Α.Ο.Χανιά για Κουνέτα

Ο Μαργαρίτης Κουνέτας συνεχίζει στην ομάδα μας, αφού ο Α.Ο.Χανιά στον οποίο ανήκει συναίνεσε στην παραχώρησή του για 2η χρονιά. Ο 24χρονος (γεν.1987) κεντρικός αμυντικός, συνετέλεσε στην περισυνή πορεία της ομάδας μας προς τον τίτλο και ήταν στις επιλογές του προπονητή μας Βασίλη Παπαδάκη, στη λίστα των προς ανανέωση παικτών. Με αυτή την εξέλιξη ολοκληρώνεται το ''παζλ'' για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών στην ομάδα μας. Το Δ.Σ. του Α.Ο.Μινώταυρος ευχαριστεί τον Α.Ο.Χανιά και τον πρόεδρο της επιτροπής στήριξης Νότη Ψυλλάκη, για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και  για τη για τη γενικότερη υποστήριξη και τη συνεργασία του σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

23 ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο 1ο φιλικό...

Κάτι παραπάνω από... 2 εντεκάδες χρησιμοποίησε ο Βασίλης Παπαδάκης, στο 1ο φιλικό παιχνίδι της ομάδας για τη φετινή χρονιά, αφού αγωνίστηκαν συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Η 11άδα στο Α΄ημίχρονο είχε μεγαλύτερη συνοχή και ουσία, κάτι απόλυτα φυσιολογικό καθώς αποτελούνταν κυρίως από ποδοσφαιριστές που ήταν και πέρισυ ή παλαιότερα στο ρόστερ της ομάδας μας (με εξαίρεση τον Τσικουδάκη). Σε αυτό το διάστημα υπήρχε συνοχή, καλή κυκλοφορία και 2 τέρματα από τον Δημούση στο 17΄και 34΄. Η... 12άδα που χρησιμοποιήθηκε στο 2ο μέρος, είχε περισσότερο ενθουσιασμό και κίνηση, δημιούργησε πολλές καλές φάσεις για να πετύχει αρκετά τέρματα, αλλά δεν είχε την ανάλογη αποτελεσματικότητα. Ο Άρης Ρεθύμνου μείωσε με ένα πανέμορφο γκολ από μακρινή απόσταση στο 76΄. Ο μόνος διαθέσιμος ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίστηκε ήταν ο Συροκάκης, για να μπορέσει ο Βασίλης Παπαδάκης να ''τσεκάρει΄΄ τον Γουνάκη κάτω από τα δοκάρια στο 2ο μέρος, αλλά η μορφή του αγώνα δεν βοήθησε, καθώς η ομάδα μας γενικότερα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να αγωνιστούν οι Κοκολάκης, Πλατώνης, Λυβιάκης.
Α΄ημίχρονο: Αρχοντάκης, Καράκης, Γκούντελος, Σαρίδης, Πατεράκης, Νταγκουνάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Καλαιτζάκης, Βακαλουνάκης, Τσικουδάκης, Δημούσης (35΄Τσιτσιριδάκης).
Β΄ημίχρονο: Γουνάκης, Γαλανάκης, Βαρδάκης, Πατεράκης (60΄Δημητρογιαννάκης), Μαρινάκης, Τσαγκαράκης, Νικολαίδης, Θάνος, Μιχάκης, Καβρουλάκης, Τσιτσιριδάκης (60΄Ψαράκης). 

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ο Αντώνης Συροκάκης στον Μινώταυρο!

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 27χρονο (γεν.1984) τερματοφύλακα Αντώνη Συροκάκη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Α.Ο.Χανιά. Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ, καθώς ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής είναι κατά γενική ομολογία, εκτός από πολύ καλός χαρακτήρας και ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Τόσο στο περισυνό πρωτάθλημα, όσο και παλιότερα, πραγματοποίησε  πολύ καλές εμφανίσεις, δίνοντας το στίγμα και δείχνοντας τις ικανότητές του, όποτε του δινόταν η ευκαιρία. Ο Συροκάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παγχανιακό, ενώ  εκτός από τον Α.Ο.Χανιά, έχει φορέσει και τη φανέλα των Αστέρα Π. και  Σπάθας.

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου

Ο Α.Ο Μινώταυρος Μουρνιών ευχαριστεί δημόσια τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Σπυριδάκη, Κώστα Μαργαρώνη, Πέτρο Κοτζαμάνογλου, Γιώργο Τόλια, Γιάννη Κουφόπουλο, Νίκο Βασιλείου και  Γιάννη Περδικάκη, οι οποίοι την περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας μας και συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων, και οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν θα αγωνίζονται πλέον στην ομάδα μας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρα τους και να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ασφάλιση στους ποδοσφαιριστές

Ο Α.Ο Μινώταυρος Μουρνιών ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της καινοτόμου  προσπάθειας, την οποία ξεκίνησε προ τετραετίας, και την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012, θα συνεχίσει να παρέχει σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδος πλήρη ιατρική, νοσοκομειακή αλλά  και αστική ασφάλιση, για όλο το χρονικό διάστημα της αγωνιστικής περιόδου σε συνεργασία, με ασφαλιστική εταιρεία εγνωσμένου κύρους και αξιοπιστίας.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ο Νίκος Νικολαίδης στον Μινώταυρο

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου (γεν.1992) Νίκου Νικολαίδη. Ο νεαρός  μεσοαμυντικός, που αγωνίστηκε στον Πανακρωτηριακό την περσινή χρονιά, έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Ο.Φ.Η. (U-21), ΠΑΝΟΜ, Π.Σ.Ν.Χανιά, Κρητικού Αστέρα, ενώ έχει περάσει και από τις μεικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Χ. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με πολλές τεχνικές αρετές και  σημαντικές εμπειρίες, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανακρωτηριακό και δίνει στην ομάδα μας, μια ακόμα σημαντική λύση στην κατηγορία των μικρών.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ξεκίνησε η προετοιμασία


Σήμερα στις 18.30 ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας στο γήπεδο Μουρνιών.


Προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια ο πρόεδρος Γιώργος Βεργάκης και ο προπονητής Βασίλης Παπαδάκης μίλησαν στους ποδοσφαιριστές για τη νέα χρονιά.


Το παρόν έδωσαν  συνολικά 24 ποδοσφαιριστές, ήτοι όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας και όσοι ποδοσφαιριστές από το περισυνό ρόστερ συνεχίζουν. Απουσίαζε δικαιολογημένα ο Βασίλης Δημούσης, ο οποίος θα ξεκινήσει προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα.


Εκτός των ποδοσφαιριστών που έχουν ήδη ανακοινωθεί, στην προπόνηση έδωσαν το παρόν και οι Θοδωρής Τσικουδάκης. επιθετικός 18 χρονών (γεν.1993) προερχόμενος από τους ερασιτέχνες του ΟΦΗ και Γιώργος Λυβιάκης, μέσος 23 χρονών (γεν.1988), ομογενής από το Βέλγιο. Αμφότεροι έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Μινώταυρο.


Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση, ενώ από την Τετάρτη θα γίνονται σε κάποιες περιπτώσεις και πρωινές.

Στον Μινώταυρο ο Μάνος Ψαράκης

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, ο 17χρονος (γεν.1994) Μάνος Ψαράκης είναι από πλέον παίκτης του Μινωταύρου. Ο νεαρός επιθετικός για χρόνια στέλεχος των Μεικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Χανίων, στην οποία έχει διατελέσει και αρχηγός, ενώ έχει κληθεί σε προπονήσεις της Εθνικής παίδων (φωτ.). Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στο Περιφερειακό με τον Πανακρωτηριακό, πριν 2 χρόνια στον Κρητικό Αστέρα, ενώ προέρχεται από την ακαδημία του Π.Σ.Ν.Χανιά. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αρκετές εμπειρίες, ταλέντο και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας.