Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Στην ομάδα μας οι Δημητρογιαννάκης-Κοκολάκης

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση 2 ποδοσφαιριστών από την Α.Ε.Κυδωνίας και συγκεκριμένα του 22χρονου (γεν.1989) κεντρικού αμυντικού Στέλιου Δημητρογιαννάκη και του 19χρονου (γεν.1992)μεσοαμυντικού Μπάμπη Κοκολάκη. Ο  Δημητρογιαννάκης, που φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην προηγούμενη ομάδα του, διακρίνεται για το πάθος με το οποίο αγωνίζεται, τα σωματικά του προσόντα και το πολύ καλό αριστερό του πόδι.  Ο Κοκολάκης αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας και του κέντρου, όντας πολυσύνθετος και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής. Και οι 2 ποδοσφαιριστές έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα, υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Παπαδάκη, όταν ήταν προπονητής στην Α.Ε.Κυδωνίας.

Βακαλουνάκης για 4η χρονιά!!!

Ο Νίκος Βακαλουνάκης θα είναι για 4η συνεχή χρονιά ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Η καλή θέληση, η αμοιβαία εκτίμηση και αναγνώριση ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και την ομάδα, αλλά και το ''δέσιμο'' που υπάρχει πλέον, οδήγησε στη νέα συμφωνία και απ΄ότι φαίνεται ο Νίκος γίνεται σιγά-σιγά μόνιμος κάτοικος Μουρνιών, αν και όπως κάθε χρονιά είχε και φέτος αρκετές προτάσεις από ομάδες. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας για μια καλή πορεία στο Περιφερειακό, καταθέτοντας το ταλέντο και την ηγετική του προσωπικότητα. Μπορεί την χρονιά που μας πέρασε, να ήταν άτυχος και να ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό τραυματισμό, όμως ήταν πάντα κοντά στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, προτρέποντας και εμψυχώνοντας τους συμπαίκτες του.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Την Δευτέρα 1 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία

Την Δευτέρα 1 Αυγούστου ξεκινά  η προετοιμασία της ομάδας μας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το πρώτο ραντεβού θα δοθεί φυσικά στο γήπεδο Μουρνιών, στις 18.00.  Υπάρχει πάντως ενδεχόμενο οι ποδοσφαιριστές και ο Βασίλης Παπαδάκης με το συνεργάτη του Γιάννη Λιουδάκη, να βρεθούν 3 ημέρες νωρίτερα, για να γίνουν κάποιες εργομετρικές μετρήσεις. Επίσης, έχουν οριστικοποιηθεί και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια και αυτά είναι: Με Άρη Ρεθύμνου το Σάββατο 13 Αυγούστου στις Μουρνιές, το καθιερωμένο τουρνουά που γίνεται κάθε χρόνο στο Ρέθυμνο το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου με τη συμμετοχή των ομάδων Ασή Γωνιά, Άρης Ρ. και Α.Ε. Κατσαμπά, με Αστέρα Ρεθύμνου το Σάββατο 27 Αυγούστου (δεν έχει οριστεί η έδρα ακόμα) και με Επισκοπή το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις Μουρνιές. Τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια θα οριστικοποιηθούν όταν γίνουν γνωστές οι ημερομηνίες για τις υποχρεώσεις του κυπέλου της Ε.Π.Σ.Χ., καθώς και ο ορισμός του Super Cap.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Στην ομάδα μας ο Κώστας Γαλανάκης

Η ομάδα μας ανακοινώνει την συμφωνία για την απόκτηση του 18χρονου (γεν.1993) Κώστα Γαλανάκη, από τον Άρη Σούδας, καθώς υπήρξε ταύτιση απόψεων, τόσο με την ομάδα, όσο και με τον ποδοσφαιριστή. Ο ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τις Μεικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Χ., θεωρείται σαν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του στα Χανιά και αγωνίζεται σαν ακραίος αμυντικός. Χαρακτηριστικό στοιχείο για τον ποδοσφαιριστή είναι το γεγονός πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, σε αρκετά παιχνίδια του Άρη Σ. φέτος, φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ο Καβρουλάκης στον Μινώταυρο!

Ένας από τους καλύτερους τα τελευταία χρόνια χανιώτες επιθετικούς, ο 27χρονος Γιώργος Καβρουλάκης είναι παίκτης του Μινωταύρου, καθώς συμφώνησε με το Δ.Σ. στην πρόταση συνεργασίας που του έγινε. Ο ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για την ταχύτητα, την τεχνική και την ικανότητά του στο σκοράρισμα, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και σίγουρα θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο, για τον προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Παπαδάκη. Ξεκίνησε από τον Παγχανιακό, ενώ έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Α.Ε.Χ, Ιδομενέα και Ιωνία τα τελευταία χρόνια.

Ο Γρηγόρης Θάνος συμφώνησε με την ομάδα μας

Ο 28χρονος πολυσύνθετος μέσος Γρηγόρης Θάνος, συμφώνησε στη συνεργασία του με το Μινώταυρο και αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδα μας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο ποδοσφαιριστής που προτάθηκε από τον Θοδωρή Παχατουρίδη, με τον οποίο μέλη του Δ.Σ. διατηρούν πολύ καλή σχέση, από την εποχή που αγωνίστηκε στα Χανιά, αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια σε ομάδες της Αθήνας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα των ομάδων της ιδιαίτερης πατρίδας του, τόσο της πρώτης ''τη τάξη'' ομάδας του νομού του Α.Ο.Τρικάλων αλλά και της Α.Ε.Τρικάλων.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Συμφωνία με τον Γιάννη Λιουδάκη για τη θέση του γυμναστή

Ο Γιάννης Λιουδάκης απάντησε θετικά στην πρόταση του Δ.Σ. και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Παπαδάκη, έχοντας τον ρόλο του γυμναστή. Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α.  με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ενώ παρακολούθησε φέτος την σχολή εξομοίωσης UEFA B'. Ο Βασίλης Παπαδάκης είχε προτείνει στο νεαρό γυμναστή εδώ και καιρό, αυτή τη συνεργασία, υπήρχε θετική διάθεση και ταύτιση απόψεων και αφού ξεπεράστηκαν κάποια διαδικαστικά θέματα, επισημοποιήθηκε σήμερα, οπότε γίνεται ένα σημαντικό βήμα στην οργάνωση της ομάδας, για τις αυξημένες ανάγκες του περιφερειακού.

Συναυλία με τον Βασίλη Σκουλά!!!

Η ομάδα μας διοργανώνει συναυλία με τον μεγάλο κρητικό καλλιτέχνη Βασίλη Σκουλά, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 και ώρα 21.30 στο γήπεδο Μουρνιών. Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σας καλούν να ενισχύσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση, να διασκεδάσετε  και να απολαύσετε την μοναδική ερμηνεία και το καταπληκτικό παίξιμο του Βασίλη Σκουλά, ο οποίος διατηρεί από το 1965 που ηχογράφησε τον 1ο του δίσκο, μέχρι και σήμερα, το ίδιο πάθος για μεράκι για να δημιουργεί  και το ταλέντο  για να μαγεύει !
Σας περιμένουμε!!!

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ο Νεκτάριος Τσαγκαράκης στον Μινώταυρο!!!

Ένας πολύ σημαντικός σε εμπειρίες και ταλέντο ποδοσφαιριστής, ο 26χρονος μεσοαμυντικός Νεκτάριος Τσαγκαράκης είναι πλέον παίκτης του Μινωταύρου. Με θητεία, πρωταγωνιστικό ρόλο και τίτλους, σε Θησέα, Πλατανιά και Ακρίτα τα τελευταία χρόνια, ο καταγόμενος από τον Ηρακλή Νεροκούρου ποδοσφαιριστής, σίγουρα αποτελεί μια μεταγραφή με ιδιαίτερη βαρύτητα. Είναι χαρακτηριστικό πως ήταν στην κορυφή της λίστας των στόχων του προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Παπαδάκη.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Συμφωνία και με Δημούση

Ο Βασίλης Δημούσης, ο ποδοσφαιριστής που έκλεψε την παράσταση στο πρωτάθλημα που μας πέρασε και αναγνωρίστηκε σαν η έκπληξη της χρονιάς, πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις στο 2ο μισό του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας καθοριστικά γκολ, συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα μας. Ο 24χρονος επιθετικός, αν και είχε προτάσεις από διάφορες ομάδες, προτίμησε να αγωνιστεί στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, εκτιμώντας όσα του πρόσφερε η ομάδα στην περσινή περίοδο και δίνοντας προτεραιότητα  στις έννοιες ομάδα, οργάνωση, στόχοι. Έτσι, επιστρέφει σε μια κατηγορία στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν, με την ομάδα του Α.Γ.Σ.Μετέωρα και αν συνεχίσει με την ίδια όρεξη και σοβαρότητα την προσπάθεια του, έχει τις δυνατότητες να κάνει ''αίσθηση'' και στο Περιφερειακό.

Συνεχίζει και ο Πλατώνης

Ο Θωμάς Πλατώνης αποτελεί τον 12ο ποδοσφαιριστή από το περσινό ρόστερ, που συμφώνησε στην παραμονή του και συνεχίζει στο Περιφερειακό. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος που χαρακτηρίζεται για το αδιάκοπο τρέξιμό και την προσπάθεια που καταβάλει μέσα στο γήπεδο, θα αποτελέσει μια ακόμα πολύτιμη λύση για την ομάδα μας στο χώρο του κέντρου. Ο ποδοσφαιριστής είδε το Περιφερειακό σαν μια πρόκληση, αν και έχει αγωνιστεί στην κατηγορία και στο παρελθόν, σε ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.  

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ανανέωσε ο Μαρινάκης

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός (γεν.1993) Δημήτρης Μαρινάκης θα είναι παίκτης της ομάδας μας και την επόμενη χρονιά.  Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για τη σοβαρότητα και το δυναμικό παιχνίδι του, αγωνίστηκε σε 27 συνολικά ματς (21 στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελο) την περασμένη περίοδο, συμβάλλοντας σημαντικά στην κατάκτησή του πρωταθλήματος. Ήταν σίγουρα μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς  και αναμένεται να αποτελέσει μια πολύτιμη λύση για τον Βασίλη Παπαδάκη  στην κατηγορία των ''μικρών''. Είναι χαρακτηριστικό πως Παπαδάκης και Μαρινάκης, έχουν κοινή πορεία τα τελευταία 5 χρόνια, ξεκινώντας από τα παιδικά πρωταθλήματα και τον Π.Σ.Ν.Χανιά, συνεχίζοντας στον Κρητικό Αστέρα και από πέρισυ στον Μινώταυρο.