Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ανακοινώσεις μετά την Παρασκευή...

Ολοκληρώθηκαν αργά χθες το βράδυ στα γραφεία της ομάδας, οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ της ομάδας την περίοδο που μας πέρασε και είναι στη λίστα του προπονητή Βασίλη Παπαδάκη, για να παραμείνουν και στο Περιφερειακό. Στο σύνολο των περιπτώσεων υπήρχε πολύ καλό κλίμα στις συζητήσεις και οι περισσότεροι επιθυμούν την παραμονή τους. Υπάρχει ωστόσο προβληματισμός σε 2-3 περιπτώσεις, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων της κατηγορίας, σε συνδιασμό με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Παράλληλα η επιτροπή μεταγραφών, έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και ήδη υπάρχουν προφορικές συμφωνίες.  Όριστικές αποφάσεις και παράλληλα ανακοινώσεις θα υπάρξουν, με την επιστροφή του προέδρου Γιώργου Βεργάκη από το εξωτερικό και  το Δ.Σ. που είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της ερχόμενης  Παρασκευής. 

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Βαρδάκης για 3η χρονιά!!!

Ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μας ο  Μιχάλης Βαρδάκης. Η καλή διάθεση και η επιθυμία τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και της ομάδας, είχε ήδη φανεί από την πρώτη συνάντηση, έτσι ο 21χρονος Ηρακλειώτης αμυντικός, θα είναι για 3η χρονιά ποδοσφαιριστής του Μινωταύρου. Ο Βαρδάκης ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες την χρονιά που πέρασε, με σημαντική παρουσία σε καθοριστικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παιχνίδια.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Δήλωσαν παρών οι γηγενείς...

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011, πέρασαν από τα γραφεία της ομάδας οι γηγενείς παίκτες και μέσα σε πολύ καλό κλίμα, συμφώνησαν με το Δ.Σ. να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα την προσπάθεια της ομάδας στο Περιφερειακό θα στηρίξουν ξανά οι Νταγκουνάκης, Καράκης, Πατεράκης, Καλαϊτζάκης, Μιχάκης και Αρχοντάκης,  ενώ το ίδιο συνέβει και με τους μικρούς που φέτος πήραν χρόνο και εμπειρίες, δηλαδή τους  Γκούντελο, Νταουντάκη και Τσιτσιριδάκη.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Άρχισε ο σχεδιασμός...

Αρχίζει σιγά-σιγά να μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά. Άμεσα θα κληθούν για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, τόσο οι γηγενείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αλλά και όσοι ήταν πέρισυ στο ρόστερ  και οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εξάλλου, οι περισσότεροι συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια του προπονητή για τη νέα χρονιά. Μόλις ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες, σειρά θα πάρουν οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι για την ενίσχυση της ομάδας, αν και υπάρχουν ήδη συζητήσεις και προσεγγίσεις με αρκετούς. Ταυτόχρονα, ο Βασίλης Παπαδάκης, με τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης, είχε επαφές με υποψήφιους συνεργάτες, που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, για τις αυξημένες ανάγκες του περιφερειακού και συγκεκριμένα  τη θέση του γυμναστή και του προπονητή τερματοφυλάκων. Οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ενδιαφέρον για Περδικάκη...

Έντονο ενδιαφέρον έχουν δείξει οι 2 εκπρόσωποί μας στη Football League 2 αλλά και ομάδα εκτός νομού, για το νεαρό επιθετικό της ομάδας μας Γιάννη Περδικάκη. Η 2η συνεχόμενη καλή χρονιά του, τόσο σε απόδοση, όσο και στο σκοράρισμα, σίγουρα δείχνει ένα ποδοσφαιριστή με πολύ καλά στοιχεία και συνέπεια, ο οποίος αξίζει την  ευκαιρία, να βάλει μεγαλύτερους στόχους. Φυσικά, ο Μινώταυρος (όπως έπραξε και πέρισυ, που επίσης ο Περδικάκης είχε προτάσεις από ομάδες ανώτερης κατηγορίας, αλλά αποφάσισε ο ίδιος να μείνει και η επιλογή του δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα) σεβόμενος και τα όσα έχουν συμφωνηθεί, αφήνει στον ποδοσφαιριστή να αποφασίσει μόνος του, χωρίς να βάζει κανένα εμπόδιο, το που θα συνεχίσει την καριέρα του.  Ο Μινώταυρος χαίρεται να βλέπει νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν περάσει από την ομάδα μας, να διακρίνονται σε παραπάνω κατηγορίες και είναι ένας από τους βασικούς στόχους που όλοι μας υπηρετούμε. Τόσο τα τελευταία χρόνια, όσο και παλιότερα τα παραδείγματα είναι πολλά. Ευχόμαστε στο Γιάννη κάθε επιτυχία, να είναι γερός, προσγειωμένος και να συνεχίσει να δουλεύει πολύ στην προπόνηση.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Οι Παλαίμαχοι το... Super Cap!!!

Δείχνοντας πιο φρέσκοι και με... αστείρευτες δυνάμεις οι Παλαίμαχοι του Μινωταύρου, νίκησαν την 1η  ομάδα, στο φιλικό που έγινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές μας μάλλον γιόρταζαν ακόμα την άνοδο στο περιφερειακό, έτσι οι έμπειροι παλιοί παίκτες του Μινωταύρου το εκμεταλέυτηκαν και πήραν τη νίκη με 3-2. Τα γκολ σημείωσαν για τους Παλαίμαχους οι Μιχάκης, Παπαδοκοκολάκης (πεν.), Γκούντελος Λ. (πεν.), ενώ η Νέοι προσπάθησαν να επανέλθουν και με 2 γκολ των Νικολαίδη, Καλαιτζάκη προς το τέλος, περιόρισαν τη συντριβή. Βέβαια οι Νέοι διαμαρτύρονται έντονα για τα 2 εις βάρος τους πέναλτυ, για τα...αμέτρητα οφσάιντ που υποδείχτηκαν και επειδή οι Παλαίμαχοι αγωνίζονταν με... 14 παίκτες! Στο τέλος στη μονομαχία που ακολούθησε στην ψησταριά και στις μπύρες, είχαμε πάντως ισοπαλία!!! Του αγώνα προηγήθηκαν και ακολούθησαν παιχνίδια των ακαδημιών, ενώ το παρόν έδωσαν οι αθλητικές και πολιτικές αρχές του τόπου και αρκετός κόσμος. Η ομάδα μας φυσικά, περιμένει τη στήριξη όλων των προαναφερομένων τη νέα χρονιά, καθώς είναι πλέον η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί το νομό Χανίων στο Περιφερειακό!
Νέοι: Αρχοντάκης, Καράκης, Βαρδάκης, Πατεράκης Γ., Κουνέτας, Πλατώνης, Νταγκουνάκης, Τόλιας, Βακαλουνάκης, Γκούντελος Β., Δημούσης, Πατεράκης Στ., Μαρινάκης, Τσουρουνάκης, Περδικάκης, Νταουντάκης, Κουφόπουλος, Βασιλείου, Καλαιτζάκης, Παπαδάκης Β., Νικολαίδης.
Παλαίμαχοι: Χριστακόπουλος, Καραγιαννάκης, Ξενάκης Μ., Σκιτζής, Μαυρακάκης, Κελαιδής, Γκούντελος Λ., Μιχάκης, Κασσιμάτης, Λαγγογιάννης, Κοκκινάκης, Σπαθαράκης,  Παπαδοκοκολάκης, Μπιτσάκης, Τοράκης, Ξενάκης Ι., Βέρδος, Σχοινάς, Βαρδαξής.    

Αφιερώματα στον Πρωταθλητή...