Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ήττα με Γρανίτη 3-2....

Η πρώτη ήττα για την ομάδα μας ήρθε σε ένα δυνατό και γεμάτο ένταση παιχνίδι και μπορεί να μην είναι δίκαιη σε σχέση με την εικόνα του αγώνα, ωστόσο στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που εκμεταλλευόμενος και τα λάθη του αντιπάλου, πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ! Η ομάδα μας σε γενικές γραμμές και παρά τις 6 αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ήταν καλύτερη και στα 2 ημίχρονα, στο 1ο όμως ο Γρανίτης ήταν εξίσου απειλητικός χωρίς να σκοράρει. Το 1-0 όμως με την κεφαλιά του Δημούση στο 26΄, μετατράπηκε γρήγορα σε 2-2 στο 51΄ σε ένα 4λεπτο γεμάτο γκολ: Στο 47΄ ο Μαραγκάκης ξεχασμένος στο 2ο δοκάρι ισοφάρισε για το Γρανίτη, στο 49΄ο Βακαλουνάκης έκανε το 2-1 αλλά ο Ντούπης στο 51΄ ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2, σε 2 γκολ...δώρο της άμυνάς μας. Η ομάδα μας πίεσε στη συνέχεια, ήταν αρκετά καλή, έκανε φάσεις αλλά στο 89΄ η μπάλα κόντρα στη ροή του αγώνα, σε μια σέντρα του Παπασηφάκη, κατέληξε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, έτσι το 3-2 ήταν το τελικό σκορ, παρά το λάθος ακυρωθέν-υπόδειξη βοηθού- γκολ του Νταγκουνάκη στο 92΄. Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Ντοκάκη, με μόνη ένσταση τη φάση του 92΄ από το βοηθό Σγουράκη.
Μινώταυρος: Σπυριδάκης, Καράκης, Σαρίδης (61 ΄λ.τ. Βαρδάκης), Πατεράκης, Μαρινάκης, Μαργαρώνης, Νταγκουνάκης, Περδικάκης, Βακαλουνάκης, Γκούντελος (58΄ Μιχάκης), Δημούσης (80΄ Κοτζαμάνογλου)

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Φιλικό με Κεραμειά

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Μουρνιών, η ομάδα μας νίκησε με 9-1 τα Κεραμειά. Τα γκολ πέτυχαν οι Περδικάκης 5 (φωτ. στο 28΄, 36΄, 59΄, 70΄, 82΄) και από 1 οι Σαρίδης 44΄, Κουφόπουλος 51΄, Λιουδάκης 66΄και Κοτζαμάνογλου 85΄. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν οι Κοκοτσάκης, Κουφόπουλος, Σαρίδης (Βακαλουνάκης) , Πατεράκης Γ., Μπικουβαράκης(60΄Κουνέτας), Μαργαρώνης (60΄Πλατώνης), Νταουντάκης (46΄Πατεράκης Στ.), Κοτζαμάνογλου, Γκούντελος, Περδικάκης, Τσιτσιριδάκης (46΄Λιουδάκης). Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Νταγκουνάκης, Μαρινάκης, Βαρδάκης, Δημούσης, Σπυριδάκης, Αρχοντάκης, Μιχάκης, Βασιλείου, Καράκης.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Αν δεν σκοράρεις...δεν νικάς!

Στο 0-0 έμεινε η ομάδα μας, στο παιχνίδι με τον Άρη Σούδας, για την 5η αγωνιστική της 1ης φάσης του πρωταθλήματος, καθώς για πρώτη φορά φέτος δεν κατάφερε να σκοράρει. Το κακό 1ο ημίχρονο, που οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν αρκετά λάθη και δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν στη μεσαία γραμμή, διαδέχτηκε ένα πραγματικά πολύ καλό 2ο, που η ομάδα μας είχε καταιγιστική υπεροχή, πάθος, τρεξίματα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και βέβαια πολλές χαμένες ευκαιρίες, μπροστά στην εστία του νεαρού Κοκκαλά. Οι Μιχάκης, Βακαλουνάκης, Δημούσης, Περδικάκης ωστόσο δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με αποκορύφωμα το δοκάρι στην κεφαλιά του Δημούση (φωτ.) στο 72΄. Στο 79΄ακυρώθηκε σαν οφσάιντ γκολ του Βακαλουνάκη, σε μια φάση που όπως φαίνεται και στο video του αγώνα μάλλον καλυπτόταν από τους αμυντικούς. Καλή η διατησία του Τριανταφύλλου, που έπρεπε όμως να κρατήσει περισσότερη καθυστέρηση στο β΄μέρος.
Μινώταυρος: Αρχοντάκης, Καράκης, Βαρδάκης (67΄Σαρίδης λ.τ.), Κουνέτας, Μαρινάκης, Πλάτώνης, Νταγκουνάκης, Βασιλείου (61΄ Περδικάκης), Βακαλουνάκης, Μιχάκης (84΄Κοτζαμάνογλου), Δημούσης.
Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις κυριότερες φάσεις του αγώνα:

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Φιλικό με Φωστήρα Ν.

Σε φιλικό παιχνίδι διάρκειας 80΄, που αγωνίστηκαν όσοι δεν έπαιξαν το Σάββατο, η ομάδα μας νίκησε 9-1 τον Φωστήρα Νεροκούρου. Αγωνίστηκαν οι Αρχοντάκης (50΄Κοκοτσάκης), Πατεράκης Στ., Κουφόπουλος, Πατεράκης Γ., Μπικουβαράκης (60΄Δημούσης), Πλατώνης, Νταουντάκης (46΄ Λιουδάκης), Περδικάκης, Μιχάκης, Βασιλείου, Τσιτσιριδάκης (35΄Φέλας). Για την ιστορία τα γκολ στο τελικό 9-1 σημείωσαν οι Πατεράκης Γ., Περδικάκης 2, Μιχάκης, Βασιλείου 2 και Δημούσης 3. Δεν αγωνίστηκαν και έκαναν προπόνηση οι Καράκης, Κουνέτας, Μαρινάκης, Μαργαρώνης, Νταγκουνάκης, Κοτζαμάνογλου, Γκούντελος, Σπυριδάκης, Βακαλουνάκης, Βαρδάκης, Σαρίδης.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

4η νίκη με τη βοήθεια του...αντιπάλου!

Την 4η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ομάδα μας, επικρατώντας του αξιόμαχου Α.Ο.Δ.Α. με 2-0 στο γήπεδο της Σούδας. Χαρακτηριστικό του ματς τα 2 αυτογκόλ του αντιπάλου στο 28΄ μετά από σέντρα του Καλαιτζάκη και λάθος συννενόηση των Μπουρδάκη-Μαργαρώνη και στο 37΄ μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Καράκη από τον Παπούλια. Η ομάδα μας αν και δεν είχε καλή απόδοση, είχε πάθος και δημιούργησε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες, χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα. Το παιχνίδι ήταν το τελευταίο για τον Δημήτρη Καλαιτζάκη, πριν παρουσιαστεί για τη θητεία του, με τις ευχές μας να τον συνοδεύουν. Ελπίζουμε δε να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται σε αγωνιστική δράση. Καλή η διαιτησία του Λέττα.
Μινώταυρος: Σπυριδάκης, Καράκης (74΄Πατεράκης Γ.), Βαρδάκης, Κουνέτας, Μαρινάκης, Κοτζαμάνογλου, Νταγκουνάκης, Γκούντελος, Βακαλουνάκης, Καλαιτζάκης (87΄Περδικάκης), Δημούσης (79΄Μιχάκης).

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Α.Ο.ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ 2010-11


Στη φωτογραφία οι 26 από τους 28 ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο φετινό ρόστερ της ομάδας μας. Συγκεκριμένα από αριστερά διακρίνονται οι: 
Καθήμενοι: Μαργαρώνης Κ., Μιχάκης Ευτ., Περδικάκης Γ., Καλαιτζάκης Δ., Γκούντελος Β., Τσιτσιριδάκης Μ., Νταουντάκης Γ.
Όρθιοι 1η σειρά: Παπαδάκης Β. (προπονητής), Πλατώνης Θ., Βασιλείου Ν., Βακαλουνάκης Ν., Κουνέτας Μ.,Λιουδάκης Γ., Πατεράκης Γ.,Πατεράκης Στ.,Καράκης Γ.,Μαρινάκης Δ.,Κουφόπουλος Γ.
Όρθιοι 2η σειρά: Σπυριδάκης Γ., Σαρίδης Ηλ., Τόλιας Γ., Βαρδάκης Μ., Νταγκουνάκης Χρ., Δημούσης Β., ΚΟτζαμάνογλου Π., Τζεγιαννάκης Π., Αρχοντάκης Γ.
Απουσιάζουν οι Μπικουβαράκης Στ. και Κοκοτσάκης Χρ.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Φιλικό για δοκιμές και εμπειρίες...


Νίκη για την ομάδα μας επί του Α.Ο.Περιβολίων με 3-1, σε ένα φιλικό παιχνίδι που έδωσε χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες και σε παιδιά  από τη Β΄ομάδα (στη φωτ. ο 15χρονος Νταουντάκης που διακρίθηκε ιδιαίτερα). Οι ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν φρεσκάδα, καθώς ήταν το 2ο φιλικό σε 24 ώρες, ωστόσο η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή, ολοκληρώνοντας έτσι μια αρκετά κουραστική εβδομάδα. Τα γκολ πέτυχαν οι Καλαιτζάκης, Δημούσης και Μιχάκης.
Μινώταυρος: Αρχοντάκης (46΄ Σπυριδάκης), Καράκης (65΄ Πατεράκης Στ.), Σαρίδης (40΄ Μαρινάκης, 65΄ Φέλας), Πατεράκης Γ. (75΄Τσουρουνάκης), Μπικουβαράκης (70΄Κουνέτας), Κοτζαμάνογλου (46΄ Μιχάκης), Βασιλείου (46΄Αργυρίου), Νταουντάκης (46΄ Τζεγιαννάκης), Καλαιτζάκης (60΄ Βακαλουνάκης), Δημούσης (65΄ Νταγκουνάκης), Γκούντελος (60 Περδικάκης).

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Φιλική νίκη με Πανακρωτηριακό...

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο Μουρνιών, η ομάδα μας νίκησε τον Πανακρωτηριακό με 3-2. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, ένταση και πολλές όμορφες προσπάθειες και για τις δύο ομάδες. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Κουνέτας (φωτ.) στο 44΄, Βακαλουνάκης στο 58΄ και Νταγκουνάκης στο 69΄, ενώ για τον Πανακρωτηριακό σκόραραν οι Μιχαλακόπουλος στο 33΄ και Πατελάκης στο 90΄. Η ομάδα μας είχε και 3 δοκάρια, ενώ 1 δοκάρι είχε και ο Πανακρωτηριακός.
Μινώταυρος: Σπυριδάκης (46΄Αρχοντάκης), Σαρίδης (53΄Καράκης), Βαρδάκης (78΄Νταουντάκης), Κουνέτας, Μαρινάκης (60΄Μπικουβαράκης), Κοτζαμάνογλου (46΄Πατεράκης), Νταγκουνάκης (75΄Κουφόπουλος), Περδικάκης (60΄ Καλαιτζάκης), Βακαλουνάκης, Βασιλείου (46΄Μιχάκης), Δημούσης (60΄ Γκούντελος).