Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ξεκίνημα με νίκη, με 10 παίκτες από το 43΄...

Παίζοντας καλύτερα αγωνιζόμενη με 10 παίκτες σε όλο το β΄μέρος (αποβολή Πατεράκη στο 43΄), η ομάδα μας ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο κύπελο. Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο, παρά το γρήγορο γκολ, η ομάδα μας, δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα, ήταν ανούσια, δεν είχε κίνηση και δεν προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Τα γκολ πέτυχαν οι Βακαλουνάκης στο 4΄με φάουλ, Νταγκουνάκης (φωτ.)στο 53΄επίσης με φάουλ και Μιχάκης στο 78΄με σουτ, έπειτα από πάσα με το ''τακουνάκι'' του... Νταγκουνάκη. Καλή η διαιτησία του Κανελάκη.
Μινώταυρος: Σπυριδάκης, Καράκης (46΄Σαρίδης), Βαρδάκης, Πατεράκης, Μαρινάκης, Πλατώνης, Νταγκουνάκης, Περδικάκης (72΄Γκούντελος), Βακαλουνάκης (77΄Κοτζαμάνογλου), Καλαιτζάκης, Μιχάκης.

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Αρχίζει το κύπελο, ανεβαίνουν οι ρυθμοί...

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί όσο προχωρά η προετοιμασία και ανάμεσα στο καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων, μπαίνουν σιγά σιγά και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Μέσα στο επόμενο 10ήμερο, υπάρχουν η αναμέτρηση για το κύπελο της Ε.Π.Σ.Χ. με την Παλαιόχωρα την Κυριακή 29-8-2010 και ώρα 17.30 στις Μουρνιές, τα φιλικά με τον Ηρακλή Ν. την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου (ώρα 18.00-Μουρνιές) και Πανακρωτηριακό το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου (ώρα 18.00-Καθιανά) και βέβαια η αναμέτρηση με τον Ακρίτα, για τη 2η αγωνιστική του κυπέλου, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου (ώρα 17.30-Νιο Χωριό).

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Νέα προσθήκη στο ρόστερ ο Κώστας Μαργαρώνης!

Ο Α.Ο. Μινώταυρος ανακοινώνει την συνεργασία του με τον έμπειρο μεσοαμυντικό Κώστα Μαργαρώνη, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλλα -μεταξύ άλλων- των Ιωνία, Ιδομενέα, Σπάθα, με τις οποίες έχει κατακτήσει πρωταθλήματα στην Α΄ΕΠΣΧ. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του, είναι φυσικά η συμμετοχή του με την Ιωνία στη Γ΄Εθνική.

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ξεμούδιασμα και χρόνος για όλους στο 1ο φιλικό


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε το 1ο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Άρη Σούδας στις Μουρνιές. Χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 24 ποδοσφαιριστές(φωτ.) και μόνο ο Πατεράκης Γ., ξεπέρασε τα 45΄συμμετοχής, αγωνιζόμενος σε όλο το παιχνίδι. Για την ιστορία το τελικό 5-0 διαμόρφωσαν οι  Γκούντελος 19΄, Βασιλείου 24΄, Βακαλουνάκης 37΄, Τσιτσιριδάκης 58΄, Καλαιτζάκης 80΄.
Οι ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο:
Α: Αρχοντάκης (35' Κοκοτσάκης), Καράκης, Βαρδάκης, Πατεράκης Γ., Κουνέτας, Νταγκουνάκης, Κοτζαμάνογλου, Βακαλουνάκης, Γκούντελος, Βασιλείου, Περδικάκης.
Β: Κοκοτσάκης (55΄Σπυριδάκης), Μαρινάκης, Σαρίδης, Πατεράκης Γ., Μπικουβαράκης (64΄Πατεράκης Στ.), Πλατώνης, Καλαιτζάκης, Μιχάκης, Τσιτσιριδάκης, Δημητριάδης(77΄Νταουντάκης), Δημούσης.
Δεν αγωνίστηκαν οι ανέτοιμοι Τόλιας και Λιουδάκης.

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Δευτέρα 9 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας

Την Δευτέρα 9 Αυγούστου στις 17.45, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, στο γήπεδο Μουρνιών. Οι ποδοσφαιριστές θα παραλάβουν το υλικό προετοιμασίας, θα επακολουθήσει αγιασμός, θα αναλυθούν από την Διοίκηση και τον προπονητή, οι στόχοι και η φιλοσοφία της ομάδας για τη νέα χρονιά και στη συνέχεια θα αρχίσουν τα ....βάσανα, καθώς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση.